- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
A demultiplexer hibát nálam valószínűleg a régi tuneremhez kapott progik maradványai és / vagy a DScaler együttesen okozta. Ezeket teljesen levakarva megszűnt a jelenség, "csupán" a szaggatás maradt, ami miatt valószínűleg egy újabb windows telepítést nyertem, amit majd megejtek a hétvégén
Amúgy szintén a legújabbakkal próbáltam, és a korábbi win telepítés után korrektül is működött a cucc, ahogy a sirámaimban is leírtam, ha visszaolvasol
katt777: hibakeresésről egy darabig nem szeretnék sokat hallani, pláne hogy az utóbbi hetekben nem csak tunerrel kerültem copóágra, hanem nyomtatótól a memóriakártyán át egy csomó hardverrel
Más kérdés, hogy csak a tuner volt az enyém, de a memóriakártya is érzékenyen érintett, mert olyat terveznék beszerezni telefonhoz, de így nem hiszem, hogy érdemes
-
törölt tag
Mit számít, hogy milyen alkatrészekből épül fel a géped?
1. Miket telepítettél még a PVR2-n kívül?
2. Az a driver és PVR2 nem tartalmaz semmivel sem több komponenst, mint a legújabbak.Ellentét:
az utóbbi 7-8 évben jöttek-mentek az alkatrészek a gépemben, volt négy majdnem teljes gépcsere.
1. Mindig a legfrissebb elérhető drivert, PVR-t, DTV-t (mert még ezeket is használtam anno), PVR2-t telepítettem. Sok esetben beta-kat, hotfix-eket, amelyek hivatalosan soha nem kerültek kiadásra semmilyen formában. Soha nem kaptam még csak hasonló hibaüzenetet sem. Sem XP, sem Vista, sem W7 alatt, legyen 32 vagy 64 bites.
2. Soha nem raktam fel a mellékelt lemezről drivert, sw-t.
+1: soha nem raktam fel semmilyen idióta kodekpakkot, nem telepítettem nyolcvancsillióféle médialejátszót, mindenbe beleturkáló mindenes programokat.
Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged