- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Varga Csaba #10150 üzenetére
Driver verzió: ........_x64_6.0.1012.7007 PVR2 verzió: 2.0.3.60 Nálam ezekkel gond nélkül megy az Aimp3, MPC BE, és a PVR funkció. Hang van felvétel közben és a felvett müsorban egyaránt. Nálam is volt már távszabályzó érzékeléssel ilyen gond, de nálam az infra érzékelő jack dugó ki-be csatlakoztatása és a gép újraindulása után rendbe jőn. Talán olyan fél éve volt egyszer (nagy nyári kánikulában), hogy egy rövid áramszünet és gép újraindulás után nekem sem válaszolt, de azóta rendben müködik a multimedia lejátszók és a TV kártya vezérlése.
-
törölt tag
válasz
Varga Csaba #10147 üzenetére
Leadtek PVR2100 TV tuner kártyám szintén néha nem érzékelte a távvezérlő jelét. Drivert is frissitettem hozzá, de nem javult meg. Kihúztam a kis jack dúgóját a kártyából és megtisztitottam, miközben a PC-t újrainditottam. Visszadugtam az érzékelő jack dugóját a kártyába és megint müködött a távszabályzó vele. Most valamelyik program vagy a driver keveredik meg, netán a TV kártya nem érzékeli a távezérlőt. Nálam legalábbis az érzékelő ki-be csatlakoztatás és a gép újrainditás segitett.
-
jeni
félisten
válasz
Varga Csaba #10147 üzenetére
a neten vannak ilyen távok,sőt egyes Logitech távja is alkalmas erre.
érdekes,hogy a távok inkább egyes gombjaik mennek el,az érintkező felületéről kopik meg a grafit.
így hirtelen mindenestül meghalni nem szoktak.
nekem is van sosem használtam,annyi,hogy az elemet sosem hagyom benne ha dobozában csücsül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest