Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz katt777 #8932 üzenetére

HIába adod meg a 10k-t.

Igen, rájöttem, ezért kérdeztem. :U

Szerintem neked is van, ami nekem, mert alapból 5k a bitráta. Így ha rögtön 9000 fölé állítod, akkor 5k-val rögzít. Szoftveresen simán rögzít 10k-val is nekem (a PVR-rel települő arcsoft codec)...

Mondjuk, ha eleve 1000-re állítod, miért menne feljebb?

Tényleg ilyen bonyolult volt az a mondat? Szerintem teljesen jól érthető. :F Csak példának írtam 1000-ret, írtam, hogy bármi lehet, 9k alatt, az jól működik, csak 9k felett nem csinál semmit a beállítás (ilyenkor az előző, 9k alatti marad érvényben).

Nem hiszem egyébként, hogy szükség lenne ilyen magas bitrátára, ha csak nem HD adás jön analóg módban.

A hit az maradjon a templomban. Azért kezdtem vizsgáltatni az egészet, mert simán feltűnt, hogy milyen fos a HW-es felvétel (sima SD). Mint kiderült, azért, mert 5k-val (ennyi az alapbeállítás) rögzítette a beállított 10k helyett, és megnéztem, mennyi a max., amit még jól rögzít, ez lett a 9k. Kicsit zizis/csíkos felvételnél már simán kijön az mpeg tömörítés hibája, ha nem jó magas a bitráta (az igazi olyan 15k lenne, de azért 9-cel is el lehet lenni, ha nincs más...:( ).

Új hozzászólás Aktív témák