Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
HIába adod meg a 10k-t.
Igen, rájöttem, ezért kérdeztem.

Szerintem neked is van, ami nekem, mert alapból 5k a bitráta. Így ha rögtön 9000 fölé állítod, akkor 5k-val rögzít. Szoftveresen simán rögzít 10k-val is nekem (a PVR-rel települő arcsoft codec)...
Mondjuk, ha eleve 1000-re állítod, miért menne feljebb?
Tényleg ilyen bonyolult volt az a mondat? Szerintem teljesen jól érthető.
Csak példának írtam 1000-ret, írtam, hogy bármi lehet, 9k alatt, az jól működik, csak 9k felett nem csinál semmit a beállítás (ilyenkor az előző, 9k alatti marad érvényben).Nem hiszem egyébként, hogy szükség lenne ilyen magas bitrátára, ha csak nem HD adás jön analóg módban.
A hit az maradjon a templomban. Azért kezdtem vizsgáltatni az egészet, mert simán feltűnt, hogy milyen fos a HW-es felvétel (sima SD). Mint kiderült, azért, mert 5k-val (ennyi az alapbeállítás) rögzítette a beállított 10k helyett, és megnéztem, mennyi a max., amit még jól rögzít, ez lett a 9k. Kicsit zizis/csíkos felvételnél már simán kijön az mpeg tömörítés hibája, ha nem jó magas a bitráta (az igazi olyan 15k lenne, de azért 9-cel is el lehet lenni, ha nincs más...
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak példának írtam 1000-ret, írtam, hogy bármi lehet, 9k alatt, az jól működik, csak 9k felett nem csinál semmit a beállítás (ilyenkor az előző, 9k alatti marad érvényben).
).