Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Nálam megjegyzi a sorrendet, legalábbis az első kettőt minden esetben, időnként a harmadikat is sikerül neki.
Olyannal viszont még nem találkoztam, hogy ugyan azt az eszközt akarta volna megnyitni kétszer. Bár a 39-est még nem raktam fel.
Skype és MSN bármikor képes bekeverni bármelyik tuneres programnak.
Tiltsd le az Automatikus újraindulást, akkor fogod látni mit ír. Vagy nézd meg az eseménynaplóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő