Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #65675776 #6707 üzenetére

Jó, hogy kérded, mert éppen azért néztem be, hogy megírjam a tapasztalataimat PVR vs. Media Center. Lássuk hát, mit NEM TUD a PVR2, és mit tud a sokat szidott MS:

MediaCenter előnyei:

1. Egyszerre tudok analóg v. digitális adásokat nézni, míg PVR2-ben váltogatni kell.
    2. Tudok normális, szerkeszthető (ingyenesen) felvételt készíteni (TV2 és RTL Klub is), míg PVR2-ben csak .ts van, ami TV2 és RTLK esetében használhatatlan, amúgy pedig a felvételekhez nincs egyetlen normális szerkesztőprogram sem (próbáltam őket).
    3. Tudok programon belül, többféle módban nagyítani, míg PVR2-ben csak a win nagyító működik, amitől roppant szar, kockás lesz a kép, míg MC szemlátomást felskálázza a képet.
    4. MC műsorújsága bővebb, PVR2-ben néha a címen kívül semmi nincs.

PVR2 előnyei:

1. Időzített felvételnél lemegy a gép üres készenléti állapotba, MediaCenternél nem. (Más kérdés, hogy ugye PVR-ben nem lehet normálisan szerkeszthető felvételt csinálni, tehát célszerűbb az embernek otthon maradnia, ha valamit nem csak utólag megnézni, hanem rögzíteni is akar.)
    2. Rendben működik a mellékelt távirányítóval, MC nem.
    3. PVR2 képe rendben működik alacsony VGA órajelekkel (150/200MHz), MC-nek a hibamentes megjelenítéshez 250/400MHz, azaz valamennyire emelt órajelű (de min. feszes) üzemmód kell (de ettől sem melegszik +2-3°C-nál jobban a VGA, és a hűtés is marad 0%-on).

Ezek az én tapasztalataim. Lehet, hogy a Leadtek és a PVR2 a legjobb cuccok, amelyek a piacon kaphatók, de távolról sem nevezhetőek tökéletesnek.

Új hozzászólás Aktív témák