Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz bzoley #5618 üzenetére

Akkor leírom 3-adszor is, hátha sikerül felfognod: Ha megveszek valamit, az működjön. Pont. Ennyi az elvárásom. Nyilván minden gyártó működést ígér, másképp el sem tudnának adni semmit (kivéve PC-k).

wargazoli: Lehet, hogy a bemenetekkel kell játszani (hangvezérlőből), esetleg kártyából a hangkártyára/alaplapra kötni.

eziskamu: Ugye? :R Én magamtól is megkövetelem a tökéletes munkavégzést, ergo mástól sem érem be kevesebbel. :)

daa-raa: A kifogásokat én is ismerem. ;) Az sem érdekel, ha olyan törvények vannak, amelyek egyenesen támogatják a vásárlók átverését. Ha emléxel rá, az "átkosban" 10 év volt a kötelező támogatása minden műszaki cuccnak, no de akkor még az állampolgárt védték (amúgy mesélhetnék még a fogyasztóvédelmi törvények felhígításáról és eltüntetéséről :((( .
    A procis hasonlatod erősen sántít, egy platformfejlesztés teljesen más dolog, mint egy elméletileg bármely platformon használható hardver kicserélése. Pl. akárhány autót cserélek, bármelyikben működik akár egy 20 éves rádiós magnó is.
    Azt is tudom, hogy a Leadtek az egyik gyártó, de mint azt szintén írtam, az sem érdekel, hogy más szarabb cuccot gyárt.
    A driverre nem tudok mást mondani, minthogy nálam W7 alatt is ismeretlen eszköz a tuner. Anno én is Vistás meghajtót használtam, biztosan emléxel, mennyi problémával. A W7-essel már van hangjuk az MPG fájloknak (egyszer azt írtad, hogy nálad sem volt), de ezzel most ezek a fagyási gondok jönnek elő. Egyébként most már a PCI-Audio engedélyezésével sem szakadnak a hangok, viszont a kép be tud akadni, úgyhogy van még mit javítani.
    Béta drivereket nem feltétlenül tartom szerencsésnek, de ha konkrétan belinkelsz egyet a PxDVR3200H-hoz, azt megköszönöm. Sonora és társai nem érdekelnek, azokat már próbáltam, és egyik sem volt jó.

Új hozzászólás Aktív témák