Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
katt777
üzenetére
"A procis hasonlatod erősen sántít, egy platformfejlesztés teljesen más dolog, mint egy elméletileg bármely platformon használható hardver kicserélése."
Bármilyen platformon? Próbáld ki egy PCI-os lapban, aztán meglátjuk mennyire használható bármilyen platformon egy PCI-E tuner...
Hangja meg csak WMP és társai alatt nem volt, VLC-vel bármikor meg tudtam nézni. Annyira nem zavar, nem nagyon tárolok semmit mpg-ben.
A PCI Audio-s probléma a jelek szerint csak téged érint, mástól még nem hallottam. A kép akadozását sem. A Sonora családnak egy ismert problémája van, az pedig az esetenkénti magas processzorterhelés.
Hogy valami beta-e vagy sem, az nem könnyen eldönthető. Leadtek esetén is igazából csak néha gondolnak egyet, és egy verziót leWHQL-eztetnek. Csak ennyitől lesz retail és nem beta.
Azért írtam, hogy "szinte egyetlen" hangvezérlőnél sem. Ez tartalmazza, hogy van egy pár, aminél igen. De ez is csak akkor lehet szempont ha az ember csak egy tunert használ.
-
bzoley
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Működik az most is. És már a vásárlás előtt tudtad, hogy milyen OS-en fog működni. Használd azokon!
Sonora és társai nem érdekelnek, azokat már próbáltam, és egyik sem volt jó.
Eddig is azt használtad te szerencsétlen, és ezután is azt fogod, hacsak el nem adod a tunert. Lehet mindenki jobban járna. -
eziskamu
addikt
válasz
katt777
üzenetére
De te nem a tökéletest, hanem a lehetetlent kéred...
Na jó, nem lehetetlen, csak ha minimum 20 éves supportot szeretnél, annak nem 20 ezert az ára. Vettél volna profi digitalizálót több százezer forintért, és akkor talán verhetnéd az asztalt is. Vagy esetleg használj Linuxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest