- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin
üzenetére
Akkor is lenémítja.
Most úgy van végül, hogy kivettem az Asus Xonar DX hangkártyát és az alaplapi integráltat használom vonalbementre csatlakozva.
Az Asus-szal a vonalbementre kötve halk volt a felvett hang erőssége, hiába állítottam a maximumra, míg mikrofon bemeneten meg nagyon túlvezérelt volt hiába halkítottam le.
Most az alaplapi hangkártyával jónak tűnik vonalbemenetre kötve a hang erőssége. Mondjuk a régi PC-vel is egy C Media hangkártyával volt a legjobb a hang erőssége, de az PCI-os csatlakozású így nem tudom beletenni a mostani alaplapba, hiába van még pluszban PCI E - PCI átalaító adapterem, a hangkártya magassága miatt nem férne be a slotba. Max keret nélkül, de most egyelőre így hagyom ahogy van.
Mert amúgy van 3200 H-s kártyám is, azzal jó a hang úgy ahogy nálad van állítva de az XP Globallal felvett videónak jobb a minősége, így azért kínlódtam vele, hogy jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest