Hirdetés
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goblin1983
tag
Nem szabad előre számolgatni, mert nagyon át tudod verni magad. Én is így kezdtem a számolgatást. Felvettem 1 percet, az lett X MB és kiszámoltam, hogy ha ezt felveszem ami kb 1 óra az mennyi is lesz. Hát mikor kijött a két számjegyes adat GB-ban, majdnem hátast dobtam. Mondom nem hiszem el! Kipróbáltam hát töredéke lett... valamivel több,mint 1 giga!
De bele gondolva a tömörítési szabályokba jogosan ennyi!
Szóval a punding próbája most is az evés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- OLED TV topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dacia topic
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest