- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
jercsi
tag
Az ár miatt el kell szomoritsalak én 13000.-ért vettem zsír new!A kártyáról csak jót tudok írni
KOnfigom
3000+ barton 200 fsb
1gb kingmax 400mhz ram Dual chanel!
120gb samsung sata
Abit nf7s2 alaplap
Hang jelenleg alaplapi (audigy 2 zs)
A tv -t 1280*1024-en szoktam nézni minőségileg teljesen földi halandó embernek való !
A felvételek úgyszint ,de nem elfelejendő hogy az már nem full !Ugye álltalában ezek proci limitáltak !!!
Bemenetek is eléggé jól szuperálnak rajta !
Tipp: Megfelelő decoder programot telepítsünk a hardverhez és csak jó élményünk lehet hozzá!
Üdv !
[Szerkesztve] -
Zotya84
őstag
Hali!
Nekem ilyen kártyám van május óta, és azóta is tökéletesen megy minden rendszerrel (na jó a linuxon még csak most fogom kipróbálni). És igen, sztem megéri beleölni annyit (bár egy kicsit drága - májusban 17 volt sulinetben); de az a 2E Ft plusz nem veszélyes. Egy picike hibája van tán: a távirányítója kb 9 hónap alatt lenyalja az elemeket - amik helyett igazán adhattak volna hozzá aksit; meg hogy mpeg2-be csak szoftveresen tud kódolni(bár én nem is használom ki ezt - nincs rá szükségem)
-
Polesz
addikt
Nekem a régebbi sima Winfast TV2000 van még XP jelölés nélküli, de forgalmazzük mind a deluxe mind az expert változatát a kártyának. Néha egy-egy darabot hazahozok és szerintem nagyon jó kártyák. Különösebben nem igényesek semmire, mondjuk nimo codec packot ne tegyél mellé
-
Polesz
addikt
Szerintem megéri az árát főleg, hogy full sztereó a lelkem
XP alatt is működik, bár a driver telepítése kicsit trükkös. Saját magadnak kell kitallózni és felrakni a drivert, mert az XP szerint a CD-n nincs hozzávaló eszköz. Amúgy 3 eszközt fog feltelepíteni és utána full korrektül működik. A teletext része is nagyon jó. Egyetlen dolog amire még figyelni kell, hogy a beállításokban az országnál érdemes vagy Germany vagy Ireland-ot választani, mert csak így talál meg minden csatornát és a teletext is így működik tökéletesen.
Bármilyen kodekkel képes együttműködni a gépeden és felvenni is velük.
Képminősége jó, hang szintén. Egyebet nem tudok
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Renault, Dacia topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest