- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
jercsi
tag
Az ár miatt el kell szomoritsalak én 13000.-ért vettem zsír new!A kártyáról csak jót tudok írni
KOnfigom
3000+ barton 200 fsb
1gb kingmax 400mhz ram Dual chanel!
120gb samsung sata
Abit nf7s2 alaplap
Hang jelenleg alaplapi (audigy 2 zs)
A tv -t 1280*1024-en szoktam nézni minőségileg teljesen földi halandó embernek való !
A felvételek úgyszint ,de nem elfelejendő hogy az már nem full !Ugye álltalában ezek proci limitáltak !!!
Bemenetek is eléggé jól szuperálnak rajta !
Tipp: Megfelelő decoder programot telepítsünk a hardverhez és csak jó élményünk lehet hozzá!
Üdv !
[Szerkesztve] -
Zotya84
őstag
Hali!
Nekem ilyen kártyám van május óta, és azóta is tökéletesen megy minden rendszerrel (na jó a linuxon még csak most fogom kipróbálni). És igen, sztem megéri beleölni annyit (bár egy kicsit drága - májusban 17 volt sulinetben); de az a 2E Ft plusz nem veszélyes. Egy picike hibája van tán: a távirányítója kb 9 hónap alatt lenyalja az elemeket - amik helyett igazán adhattak volna hozzá aksit; meg hogy mpeg2-be csak szoftveresen tud kódolni(bár én nem is használom ki ezt - nincs rá szükségem)
-
Polesz
addikt
Nekem a régebbi sima Winfast TV2000 van még XP jelölés nélküli, de forgalmazzük mind a deluxe mind az expert változatát a kártyának. Néha egy-egy darabot hazahozok és szerintem nagyon jó kártyák. Különösebben nem igényesek semmire, mondjuk nimo codec packot ne tegyél mellé
-
Polesz
addikt
Szerintem megéri az árát főleg, hogy full sztereó a lelkem
XP alatt is működik, bár a driver telepítése kicsit trükkös. Saját magadnak kell kitallózni és felrakni a drivert, mert az XP szerint a CD-n nincs hozzávaló eszköz. Amúgy 3 eszközt fog feltelepíteni és utána full korrektül működik. A teletext része is nagyon jó. Egyetlen dolog amire még figyelni kell, hogy a beállításokban az országnál érdemes vagy Germany vagy Ireland-ot választani, mert csak így talál meg minden csatornát és a teletext is így működik tökéletesen.
Bármilyen kodekkel képes együttműködni a gépeden és felvenni is velük.
Képminősége jó, hang szintén. Egyebet nem tudok
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest