- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Thrillseeker
csendes tag
Azóta már megvettem és tényleg tud 640*480 felett operálni. IUVCR-rel veszek fel, 720*576-ban MJPEG-es AVI-ba és az MPEG2-be konvertált anyag az asztalimon egész szép képet ad. Még csak a tesztüzem megy, viszont van 1 apró problémám. Akárhogy kötöm össze, hangot még nem sikerült kicsiholnom a rendszerből. A videómhoz vettem egy SCART-átalakítót, mivel alapból nincs megfelelő kimenete. Benyomom, a sárga (kompozit?) kábellel összekötöm a kártyát és a videómagnót, RCA-kábellel meg a hangot kötném rá, de nem jó (egyelőre...). A Line In-ra célszerű csatlakoztatni, nem? Érdekes a dolog, mert ha a hifimre kötöm a videót, azonnal jön a hang. Vmi spéci átalakító kéne talán? Perpill úgy van megoldva, hogy a kábel mindkét vége Left Right és az egyikre egy elosztót teszek (a Left és a Right belemegy 1 kis csatiba, aminek a végén 1 füllhallgató jack-dugó van). Valami speciális cucc kell, hogy menjen, netán a hangkártyával lehet a baj, vagy egyszerűen csak béna vagyok?
(azért appellálok az átalakítóra, mert ha a HIFI-re kötöm az RCA-t értelemszerűen nincs szükség arra a kis elosztóra, mivel a HIFIN van L és R külön) -
Attila69
tag
Akkor az ACE-t leveszem , pesti srác vagyok,18.900 brutto itt nálunk.Megyek megvenni.Már régen kinéztem magamnak csak senkitől nem kaptam bátorító szót itt a PH-n
Köszi mindent.Pá.Jah.. a delux az csak álstereo viszont az expert az simán stereo az FM része és a tv része is, ugye ?
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Exkluzív órák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest