- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
gelbelex
őstag
Nekem is PVR2000-em van.
A rajta lévő mpeg-chip (Conexant CS23416): [link],
[link]
A kártya driver-e szvsz. nem tekinthető kodek-nek, csak a chip-ben programozható paramétereket adja meg... De milyen beállításokat ad? Érdekes lenne tudni...
Gondolom, a chip csak zárt GOP-okat csinál a tömörítés során, mert valósidőben kell csinálnia... -
törölt tag
-
ddt99
tag
Hát, nincs sok ötletem. Nem tudom, miket próbáltál már, de én hasonló esetben először is újraraknám a kártyát, ha lehet, másik slotba, install előtt mindenképp kipucolnám az inf könyvtárat, törölném a pagefile-t, esetleg áttenném másik drive-ra, megpróbálnám, hogy más codec-kel/más méretben/másik vinyóra felvéve is produkálja-e a hibát, megnézném, hogy az IDE csatornák milyen módban működnek... szóval, körbejárnám, amennyire lehet. Ha mindezt megtetted már, akkor meg windózer reinstall
Kérdeztem, de nem írtad, mivel veszel fel... Szóval, mivel veszel fel?
Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest