- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
H.Roland #328 üzenetére
Lehet MSN-nel akadnak össze. Egy órája webcam képet akartam fogadni, de a szokásos partner profilképet leváltó ablak elmaradt és helyette az én profilfotóm tűnt el, majd egy kék háttér jelent meg a helyén. Mielőtt felraktam a PVR2-t hibátlanul ment a webcam kép fogdása. Úgy érzem ebből format lesz...
-
Ayg0
senior tag
válasz
H.Roland #324 üzenetére
Az mobo-nak problémája van a PS2/USB betiveli eszközök (bill, egér) kezelésével 3D alatt, ami az SP3 szárnyai alatt érezhetően tovább romlik, azaz sajnos kilőve.
(#325) bzoley
Kb 1-1,5 hónapos (vagy még annyi se) oprendszer van a gépen. A drivereken (Realtek gLAN és HD audio, AMD-ATI Catalyst) kívül XP frissítések, új MSN, két Adobe alkalmazás (reader & flashplayer), vírusírtó és a Steam került fel. Ezek közül mi a "szemét" ami beteheti a kaput?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest