- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
eziskamu #335 üzenetére
Az SAA7134 - legalább is a neve alapján - nem tűnik olyan gázosak. Sok kártyán SAA7131, vagy kisebb található, ezekből láttam néhányat. A képek nem rosszak, persze a PVR2 sokat javított rajta
, én egy ideje SAA7136E-n élvezkedem, és egyelőre egy jobbat tudok nála. A Conexant viszont már sok évvel ezelőtt is élvezhető képet adott. Nem volt véletlen az Expert népszerűsége.
-
törölt tag
válasz
eziskamu #302 üzenetére
Na most szólj hozzá, 50 félkép az pont 25 egész kép...
Kérdés milyen formátumba és melyik codec-kel veszel fel. A hw codec-ek kivétel nélkül csak és kizárólag interlaced-be tudnak felvenni. Egy normális lejátszóprogram számára ez nem probléma, jó deinterlace-t tudnak csinálni (a PDVD pl nagyon szép munkát végez).
885-höz azért nem írják, mert Ők is tudják, hogy szar.
-
bzoley
veterán
válasz
eziskamu #297 üzenetére
A fésűsödés egy dolog, attól még a kép lehet szar. Az is. Ettől függetlenül a topic címében szereplő kártyát elajándékoztam, és egy NXP-s kártyát használok. PVR3000 után a PxDTV2300H-nak van a legjobb képe. A korábbi chipset-eket nem érnek semmit, de azért akad olyan, ami használható.
-
törölt tag
válasz
eziskamu #297 üzenetére
A hw comb filtert is sw-ből kell beállítani. A PVR2 viszont néha elfelejti telepítéskor regisztrálni a filtereket, emiatt kézzel kell azt megtenni. Legelső a listában.
Ha a cx23887 esetén nem javították a 3D szűrő hibáját (a 23885 és a 23418 esetén létezik a probléma), akkor az továbbra is csak NTSC-ben működik. A PVR3000 Deluxe esetén szépen működnek a 3D filterek, egészen jól be lehet állítani vele a képet, de nagyon szépen el is lehet vele baltázni. Persze az NEC decoder chipes...
A régebbi Philips chipek esetén nem a deinterlace-szel volt probléma, hanem a kép minőségével. Az újabbakkal ez a probléma lényegében megszűnt.
-
törölt tag
válasz
eziskamu #256 üzenetére
Ja, most vettem észre ezt az üzit, ha kiszeded a Card Mate-t akkor hogy teszed vissza kábelestől? Amúgy ezen én is filóztam de vastagabb az összekötő, magát a tunert szerencsére nem érinti a probléma, meg ha itt is lenne egy harmadik csavar nem csak kettő.
Digi TV esetében, a PVR2-ben a ha kábelre állítjuk nincs kép, csak Antennánál, az erősítőt nem állítgattuk, mert nem is nagyon tudtuk hol kell ;)
-
törölt tag
válasz
eziskamu #276 üzenetére
A Si tuner nem igazán szed össze zajt, az RF tunerek már sokkal inkább. Nem sokat ér a többszörös árnyékolás és az F csatlakozók, ha pl az osztók gyengék, esetleg a kábel nem bír magas frekvenciákat (volt szerencsém mind a kéttőhöz). Emellett a kábelt a lehető legkevesebb töréssel kell vezetni, hurok pedig még véletlenül se legyen benne.
H.Roland: Nálam spec a TV2000XP Expert, a PVR3000 Deluxe és a PxDVR3200 H is folyamatosan és élesen jeleníti meg a futó feliratokat.
A szűrés minden esetben részletek elvesztésével jár.
-
H.Roland
aktív tag
válasz
eziskamu #272 üzenetére
Nekem is egy Pinnacle PCTV Próm volt, aminek nem volt valami jó az érzékenyége, 600 MHz-től fölfelé egyre zajosabban fogta be az adókat. Vettem egy Hirschmann antennaerősítőt, és az sokat segített rajta, 750-800 Mhz-ig elég jó volt vele a kép. Ugyanígy zajmentes a kép a PxDVR3200 H-val is.
-
bzoley
veterán
válasz
eziskamu #272 üzenetére
Szerintem a zajt kívülről szedi össze, a kábelen keresztül. Volt már gondom zajjal, amit leginkább a cpu hűtő "erősített", de azt nem a kártya szedte össze. A coax helyezgetésével, további árnyékolásával, sikerült csökkentenem a zavarást. Sok kártyát, közvetlenül a vga alatt használtam, nem volt velük gondom.
-
bzoley
veterán
válasz
eziskamu #261 üzenetére
1. igen, lehet választani, vagy az egyikbe gudod a kábelt, vagy a másikba
más választási lehetőség nincs, de minek is lenne? Üzemmódot meg a PVR2-ben választhatsz.
2. A Speci-nél az én elnevezésem van, korábban ennyi infójuk sem volt, vagyis állíthatóságot biztos, hogy nem írtak. Az össz lehetőség, hogy az erősítő be, vagy ki van-e kapcsolva. Azt nem tudom, hogy elérhtő-e a PVR2-ben.
Ez alapjában véve csak egy kis nyereségű közösítő, ha nagyobb igényeid vannak, ahhoz venned kell egy "igazi" erősítőt. -
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest