- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
Nalár
csendes tag
Hello fireman1 !
Nos énis tv kártyán vásárlásán gondolkodtam és az egyik jelöltem a winfast dv2000, azt írod hogy a hang és a kép elcsúszik egymástol ez a hiba AVI ban jelentkezik csak vagy a hardveres MPG 2 -nél is nekem ugyanis ez a cél végeredmény. Egyébként kipróbáltam a Pinnacle Studio version 8 -at egy DC10+ kártyával és semilyen elcsúszás nem volt egymástol MPG 2 -nél és a vágás is tökéletes lejátszáskor 72cm-es 100Hz tévén bár editing során a vágásnál szinhibák azért látszanak. Na és a másik gondom a tuner ez a kártya tényleg tudja-e a NICAM sztereót. Érdekelne még a Point of View NVTV Digital Tuner Card, Hauppauge WinTV-PVR-350 ha van valakinek tapasztalata és megosztaná nagyon megköszönném .
[Szerkesztve] -
virtual
tag
''A gépet majdnem minden állapotából felébreszti''
Ha te kikapcsolod a gépedet (nem standby vagy hibernate vagy ilyesmi, hanem rendes shutdown) akkor a tuner képes bekapcsolni az alapján, hogy te beállítottál neki valami felvételi időt? Hát én ezt elég nehezen tudom elhinni. Nálam a biosban lehet awake időpontot beállítani, ami bekapcsolja a windows, majd onnantól működik az előre állított felvétel, de hogy az egészet a tuner programjából lehetne, azt én nem nagyon hiszem.
Ha mégis menne nálad leírhatnád hogyan csinálod. -
virtual
tag
Magyarországon minek akarna az ember NTSC-be felvenni PAL adást?
Amúgy megnéztem a honlapon, és szerintem ez a DV2000 teljesen felesleges pénzkidobás, ha az embernek amúgy van 1394 portja.
Sőt, ahogy nézem a lapkát, ugyanaz a teljes elektronika a firewire portokat leszámítva. Az expert is ugyanazzal a 10bites chippel van szerelve, a tunerprogi is ugyanaz. Ugyanúgy a DV2000 sem hardveresen vesz fel, mint ahogy az expert sem. Ugyanúgy hangkártyát használ a hang rögzítéséhez, mint bármelyik másik tv kártya. Az exert is sztereo, és az expert is kapásból tud DVD lemezre rögzíteni, akár real time DVD formátumot is tudsz felvenni vele, más kérdés. hogy mivel szoft. tömörítést használ mindkettő kártya, nem egy procoder minőségű lesz a végeredmény.A PIP mindkét kártyán egy kamu, mivel ahoz két tuner kéne. Itt a PIP arra vonatkozik, hogy a TV adása mellett egy kisablakban a rögzített videót le tudod játszani... Na kösz szépen!
Szóval a DV2000 és az Expert csak az előbbin található 3 firewire portban különbözik, ami már egy jobb alaplapon amúgy is rajta van, szóval teljesen felesleges azt venni. Lényeges különbség más tekintetben nincs, még a kapott programok is ugyanazok talán. -
virtual
tag
Hát elég felesleges dolog ilyen minőségben digitalizálni. De ha mindenképpen jó alapból akarsz dolgozni, ajánlom a huffyuv codecet. Ezzel lehet veszteségmentesen digizni, mégis kisebb lesz a felvett anyag. Utána lehet vágni amivel akarod meg átkódolni. Gondolom ezzel a dv2000-el is lehet külső codecet használni felvételre, nem?
Amúgy az expert sem bt878, hanem újabb chip. Szebb is a képe mint az előző miropctv-nek, aki tudja hogyan kell használni egy tv kártyát annak szerintem tökéletes választás.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest