- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Aktív témák
-
x_o_n
veterán
leadtek 6800gs forevva
-
x_o_n
veterán
kp vagy csere: x800gto ultimate ,1600pro/xt 7600gs érdekel és kizárólag olyan ami passziv-hűtéssel rendelkezik
-
x_o_n
veterán
válasz
GeneraL_XTX #60 üzenetére
köszi
hát lehet de eddig akárhány innom volt mind meghalt valamilyen módon....6600gt/6800gt/7800gtx ez elég negativ tapasztalat
amugy meg mivel szinte sohasem jáccom inkább valami csendes megoldásban gondolkozom...
[Szerkesztve] -
kovi
senior tag
up
-
x_o_n
veterán
válasz
GeneraL_XTX #56 üzenetére
értem én amit mondasz de akkor sem fizetnék rá egy inno-ra
egy leadtek/gainward 7600gt re szivesen rádobok pár ezret de innora semmiképpen sem. -
GeneraL_XTX
veterán
szerintem itt most azt kéne nézni hogy a két kártya különbözik sebességben és szolgáltatásban is : a 7600gt újabb(cineFX4.0) ami a későbbi játékokban jól jöhet és alapvetően gyorsabb is még hozzá nem is kevéssel alapvetően csak tuninggal tudja beérni azt se mindig.
na most vegyük hogy mind a 2 kártya használt a gt-t simán eladod 46-47k-ért is (minden annyit ér amennyiért megveszik és ezt tuti megvennék) a gs-t szvsz te nemfogod eladni csak 40k körül mert drágábban a kutyának se kell(már bocs)
tehát a két kártya közötti árdifi kb6 ezer forint.....szerintem
a 7600-soknál meg tök mind1 a márka mert mind ref.kari
sok sikert az eladáshoz meg a cseréhez de azt ne várd hogy valaki egy 7600gt-t 1:1-ben elcserél majd egy 7600gt-re
annyira azért senki se egy.....
rejtett UP! -
x_o_n
veterán
a továbbiakban meg csak x800gto ultimate ,1600pro/xt 7600gs érdekel és kizárólag olyan ami passziv-hűtéssel rendelkezik
a fikázókat meg megkérem ha valami gonduk van priviben lehet nyugodtan irni hogy fuj egy uj karit nem adni 30e..jaj de milyen vagy te xon
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
GeneraL_XTX #53 üzenetére
aham értem van egy zsir új leadtek 6800gs em ami 53e boltban és szerinted rákéne fizetnem egy használt 7600gt-re ami 48e boltban...és nekem van rossz felfogásom...
jahh van ez igy, a rang regem én is elcsesztem....de nem is azért járok ide
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
GeneraL_XTX #51 üzenetére
hát igen de ez nem gigabyte mint látod..nehéz megállni hogy ne irogass ide mi?
a hozzá állásod a lol,egyéb gondodat a témával kapcsolatba várom priviben..
az uj ára 47-48 a 7600gt-nek...
ti tulképpen minek irogattok ide?ez nem növeli a rangot skacok..felesleges
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
DarthMaul #49 üzenetére
ja ha te a használ árat nézed az lehet de akkor nézzük a 7600gt használ árát, na ne viccelj már...nézd meg a bolti árát ,nézd meg a difit... a másik ez egy leadtek az egy inno... baromira el vagy tévedve hogy minek mi a reális ára...ha azt gondoltad hogy ráfizetek egy innora akkor veled nem stimmel valami...
a stilusodon meg javithatnál mert az ilyen beszologatás a ph-n nem divat, ha nem teccik valami ne irogass ide majd én is megyek fikázni meg hülyeségeket irni ha lessz valami hirdetésed neked oké?
téma lezárva/irj privibe ha valami nem tetszik de ne a totyikot szemeteld tele, senki nnem mondta hogy cserélj velem.. .köszi (remélem nincs harag)
[Szerkesztve] -
DarthMaul
csendes tag
válasz
DarthMaul #45 üzenetére
igen csak közben nézzél körül egy kicsit a fórumon és láthatod hogy a 6800gs-eket 40-42k környékén adják mostanában mert az a REÁLIS ÁRUK MÁR
szerinted ki az a f@sz aki egy jóval gyorsabb kártyát(csak nagyon jó tuning esetén tudja behozni a 7600gt-t na és ha azt is tuningoljuk ....szóval nem kevéssel gyorsabb) lecserélne ráfizetés nélkül egy lassabbra
nah ezt te se gondolhatod komolyan vagy ha igen akkor valami nem stimmel nálad -
x_o_n
veterán
a kommented kb tök felesleges volt a sz...veri meg enyhe tulzás,én nem igy láttam..
a másik meg az árkülömbség nem véletlen...tény ha msi vagy asus lenne arra ráfizetne az ember mivel azok drágábbak(voltak) de ez az inno olcsobb 5e....külömben meg ha nem teccik ne irogass ide,piszkolj máshova -
x_o_n
veterán
válasz
Mr_Vercetti #21 üzenetére
-
Mr_Vercetti
őstag
up
-
robika88
tag
Simán a kártyát nem adod? ha igen mennyiért?
-
x_o_n
veterán
válasz
Mr_Vercetti #14 üzenetére
-
Mr_Vercetti
őstag
up
-
x_o_n
veterán
válasz
GeneraL_XTX #6 üzenetére
válasz is(mindenkinek)
-
x_o_n
veterán
válasz
GeneraL_XTX #4 üzenetére
m elyik kiskerbe szól a gari?privibe irhatod,illetve mennyi idős
-
x_o_n
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2 üzenetére
üdv,melyik tipus? sima vagy turbo iceq2?mennyit dobsz rá?
-
x_o_n
veterán
leadtek 6800gs/256mb/pcie 2 hetes kiskergar/dobozos/2 játék+egyéb bundle (eredmények a rover féle listában)cserélném ati 1600 pro/XT (+kp) illetve nvidia 7600gt.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest