Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
laszlo168
senior tag
válasz
energy4ever #29750 üzenetére
de legalább ez olcsó
-
laszlo168
senior tag
Én ha gagyi TV-t akarnék venni, akkor ezt választanám
-
laszlo168
senior tag
válasz
nova001 #29478 üzenetére
Nagyon oda kell figyelni honnat származik a készülék, amugy ezt irják-
Az Akcióban csak azokat Televíziók vehetnek részt, melyeket a gyártó a Területen
történő értékesítésre szánt, azokat a Szervező hozza forgalomba, és amelyeket a Területen székhellyel bíró valamely hivatalos Panasonic márkakereskedőtől vásároltak. Ennek megfelelően mindazon Televíziók, melyek nem a Területen kerültek forgalomba, azaz amelyeket külföldön (pl. interneten keresztül), vagy olyan
természetes személytől vásároltak, aki azt nem üzleti tevékenysége körében értékesítette (hanem pl. online aukció keretében), nem jogosítják fel a Résztvevőket (definícióját lásd lejjebb) az Akcióban történő részvételre. -
laszlo168
senior tag
válasz
kristof123 #28849 üzenetére
Esetleg ez ?
-
laszlo168
senior tag
válasz
laszlo168 #28834 üzenetére
Ha csak annyi baja lett volna, hogy lassú a táv, de komoly problémák voltak vele.
A hangja olyan volt mint a régi sokol rádiónak, recsegett, torzitott.
A három HDMI-vel reklámozott készüléken, csak 2 db van, amire bármit kötöttem,
szemcsés képet adott, több kábellel tesztelve.
De a fő probléma az volt, hogy menet közben egyszer csak kifagyott a kép, elkezdett búgni,
majd újra indult, és ment tovább mintha semmi nem történt volna. Volt hogy ezt 2 naponta 1 szer,de később már egy film alatt 3 szor megcsinálta. -
laszlo168
senior tag
válasz
csaba12242 #28482 üzenetére
Neked 42-660-as van?
Meg vagy vele elégedve? Bekapcsolás után mennyi idő telik el, mire reagál a távirányitóra?
Neked van hozzá mozgásérzékelős táv, mennyire használható?
Nekem egyszer volt a kezemben, de elég béna voltam hozzá. -
laszlo168
senior tag
Sziasztok, ezzel
a boltal van valakinek tapasztalata, megbizható, érdemes innen rendelni? -
laszlo168
senior tag
Nem tudom ez volt már ?
-
laszlo168
senior tag
válasz
szemmelver #25013 üzenetére
Elég nagy pendrive-t dugtál rá?
-
laszlo168
senior tag
válasz
Blackhole13 #24992 üzenetére
Lehetőleg vegyél újat, itt nálunk a helyi műszaki boltban lehet venni új, garanciás LE46A557-es Samsungot 110000ft-ért.
-
laszlo168
senior tag
válasz
Hegyirabló #24967 üzenetére
Igaza volt, sok embert megszivattak már ezzel a kalibrálással. Ugyanis hiába állitod be a készüléket egy műsorra, a következőnél már nem lesz jó a beállitás, sőt minden film, reklám különbözik, ezt vedd figyelembe kalibráláskor.
-
laszlo168
senior tag
Nekem is ajánlhatna valaki egy jó LCD-t, mert már unom a plazma minden gyűgjét baját. A beégés miatt folyton zoomolni kell, de igy is ott az F1 logó bal oldalt alúl, egy kis rtl bal oldalt felűl, a jobb oldalt már meg sem merem nézni. Ha kicsit nagyobb fényerőt akarok nappal, akkor a fényerő emelésével hatványosan emelkedik a fogyasztás, mondjuk 200 W fölé alig megy. Érdekelne egy jó kis ledes gép, a hugoméknak van egy 6030 as, azt hiszem, ami ugy 50-70W közt eszik, egy ilyennel már kibékülnék. De igazán egy Philips érdekelne, mert azok tényleg szép képpel rendelkeznek, csak nem tudom abból mi a jó manapság.
-
laszlo168
senior tag
Miért akarsz belépni? Ha csak az üzem időt akarod megnézni, az lehet, de máshoz nem nyúlnék a helyedben.
1. "F" gomb az oldalpanelen.
2. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
Innentől a távirányítón:
3. E közben 3x megnyomni a "0"-t
Elindul a szervizmenü.
4. Megnyomni a "2"-est.
5. "OK"
Bejön az SRV-TOOL
6. "PTCT"-hez menni.
7. A "PTCT" melletti üres cellába lépni!!!!!!!!!!!!!!
8. "Mute" gombot nyomni kb 5-7 másodpercig.
Elő jön 2 számsor, az üzemidő és a bekapcsolások száma.
Kilépés: az "Exit" gombot hooooossssszan nyomni. -
laszlo168
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #15349 üzenetére
Örülök hogy ezt elmondtad, mert eddig akinek 50"-os plazmája van, mind azt mondta, hogy nem fogyaszt csak 120-130 w-ot. De nem a fogyasztás miatt választanám a Philipset, hanem mert én annak láttam eddig a legszebb képét.
-
laszlo168
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #15347 üzenetére
Ha én most vennék, akkor a Philips lenne, azt irja , átlagos fogyasztás 59 w, egy plazma átlagfogyasztása, ugyan ebben a méretben 140w.42"
-
laszlo168
senior tag
válasz
szimszonos #11301 üzenetére
Én már hozzá se szólok ehez a távolság témához, ha valaki közelről akarja nézni, hát nézze.
Majd 5 év múlva meg csodálkozik, miért is romlik ilyen gyorsan a látása. -
laszlo168
senior tag
válasz
nightshadow #9607 üzenetére
Azt nem mondom hogy nem vált be, akkor jobb választás volt a plazma, de a mostani LCD-k jobbak, nincs beégés (legalábbis kevés az esély rá) kevesebb fogyasztás, meg a többi..
-
laszlo168
senior tag
válasz
#09634560 #5578 üzenetére
Volt orionom, az tény hogy egy gagyi tv volt, igaz a belseje ITT nokia volt, viszont van egy Thomson 72 centis sik csöves ithol, már egyszer neki adtam a sógoromnak, de most cseréltünk, most egy Grundig 82-es 16/9-es 100hz-est adtam neki, de vissza térve a Thomsonra, van már vagy 7-8 éves, de javitva még nem volt, és türhető a képe még most is.
-
laszlo168
senior tag
válasz
mexicanraven #2955 üzenetére
BBéci megint hozza a formáját
-
-
laszlo168
senior tag
Nem a gyár állitja hogy nem ég be, hanem a felhasználók, én LCD-d szerettem volna venni, sokat meg is néztem, a 40c650-es ami neked is van, szerintem a legjobb készülék abban az árkategóriában. Viszont az én felhasználási területemhez nem lettvolna megfelelő, a sok régi saját kamerás felvételeimet az lcd nem adja vissza olyan szépen mint a plazma, és a szememet is eléggé zavarta az lcd. Én is féltem a beégéstől, hogy ott marad egy logo, vagy egy karika, de ezen már túl vagyok, én leginkább felvételről szoktam nézni műsorokat, pl egy sorozat egész heti részeit egyszerre, úgy hogy a reklámokat előtte kivágom, és folyamatosan ott van a logo akár 2-3 órahoszat egyfolytában, vagy az F1 szombati edzését, és a vasárnapi meccset egyhuzamban, eddig még nem maradt ott semmi a képernyőn.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest