- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
nismoka
addikt
válasz
Gsx-rr #26636 üzenetére
A Sony csak egy tipusban a W8-ban használ IPS-t, aminek nagyon jó képe van, az összes többi VA tipusú panel. Az meg hogy a számokból mit lát az ember... Az IPS-nek is megvannak az előnyei a VA-val szemben, pld nagyobb látószög szín torzulás nélkül. Láttam teszteket ahol ugyan annál a tipusnál más számadatok voltak mindkét tesztben...
-
nismoka
addikt
válasz
Gsx-rr #26631 üzenetére
Sony már nem használ samsung panelt, pontosabban S-LCD-t amit közös gyárban gyártottak valaha.. A Sony elektronikában jobb mint a samsung ami ugyan annyit számít mint a panel, ezért is jobb a képe a sony-nak. A Sony már rég tv-ket gyártott amikor a samu még csak halat exportált..
-
pjen
félisten
válasz
Gsx-rr #26631 üzenetére
Én nem beszélek prémium kategóriáról, arról beszélek hogy a Porsche-ben bármilyen motor van attól az még Porsche,csak esetleg a csórók Porschéje.Egyébként hogy az üzletben az aladók mit mondanak az irreveláns.
Egyébként nekem mindegy menj el az MM benézd meg a samu és utána a sony képét.szerintem nincs miről beszélni. -
Dollface
tag
válasz
Gsx-rr #26550 üzenetére
Én hasonló okból vittem vissza két éve a Sony EX710-es tévémet vásárlás után két nappal,és cseréltettem ki egy EX500-asra, mert az még nem EDGE Led-es.
Nekem is azt mondták hogy ez nem hiba, de mivel 3 napon belül voltam,így kicserélték.Sajnos az EDGE Led-es tévék ilyenek. Ezért imádkozom, hogy a jelenlegi EX500-asom kihúzza addig,amíg az OLED elérhető áron lesz,mert én EDGE Led-es tévét soha nem akarok venni...
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest