Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor0312
csendes tag
Sziasztok.
Lenne kérdésem. Van egy 3,5" 640x480 lcd panelom. power leddel lenne megoldva a világítás 30 vagy 50 watt még nem sikerült eldönteni. A ledhez van lencse is. A kérdésem az lenne, hogy fresnelt szedjem ketté és az lcd elé / mögé ezt tegyem vagy, az lcd mögé elég a gyári fólia és az lcd elé meg tegyem be fresnelt amit nem szedek ketté.....
Másik kérdésem az lcd-vel kapcsolatos. Sokat olvastam az AG rétegről.. ezt célszerű leszedni vagy nincs jelentősége??? Illetve ez az én tudatlanságomból adódik de az AG melyik oldalon található az lcd lapon??? sorry
A megértéseteket és a válaszokat köszönöm .
-
viktor0312
csendes tag
Sziasztok lenne egy ilyen tipusú lencse amit szeretnék beépíteni a házi készítésű projektoromba!
A lencse típusa : vplh-10 hacc lens pt65 egy sony kivetítőből származik
Az lenne a kérdésem . hogy érdemes meg vásárólmom vagy nem?
A projektorba agy 30wattos led , 3,5" 640x480 lcd 2db fresnel és ez a lencse kerűlne bele. -
viktor0312
csendes tag
szia. Az AG nem szívesen bántanám mert ,ég ilyen téren szűz vagyok
de ha megéri akkor nekilátok! Persze ezt terveztem az utolsó lépésnek ! A fresnelből még csak 1db van mert még nem tudtam beszerezni a második írásvetítőt amiből kiszerelném. De már olvastam valahol hogy az lcd mögé a saját fóliát teszik vissza ami van gyárilag az lcd modulban!
Lehet megpróbálom én is ezt első lépésben. Ha nagyon nem jó akkor majd bedobom a fresnel oda is. -
viktor0312
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Vettem egy 3.5" lcd 640x480 felbontásút. Projektor lesz belőle Meg van a power led is 30watt 3000 lumen Az lenne a kérdésem, hogy az lcd-ről az anti glare réteget eltávolítsam vagy egy ilyen kis lcd-nél még annyira nem lényeg? Illetve az lcd utáni fresnel lencsét mekkora méretűre vágjam ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest