Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitman
csendes tag
Sziasztok!
Én is régóta olvasgatom ezt a topicot, és mostanában lehet hogy belevágok. Ismét nézegetem a monitorokat, és találtam is egyet, ami 5ezer ftba kerül, és valószínűleg csak táphibás volt (hiányzik a táp, nem tudja a tulaj emiatt kipróbálni, egyébként a munkahelyén kapta). Bár valszeg pont lecsúsztam róla, sikerült átaludnom a licit végét..
Na mind1. Most találtam egy másikat, aminek annyi a problémája, hogy bekapcsológombot megnyomják rajta, a led átvált zöldre, viszont nincs kép.
Ebben kérném segítségeteket, én így elsőre háttérvilágítás hibára gyanakszom, vagy valamilyen szinten észrevehető (beépített háttérvilágítás működése nélkül), hogy működik a tft panel? Szóval szerintem a tulaj azt hiszi, hogy teljesen elromlott, közbe meg a tft panel működik, csak nincs háttérvilágítás -> nem látszik.
Vagy azért háttérvilágítás nélkül is lehet látni simán a TFT panelt? Sosem láttam még ilyen háttérvilágítás hibás tft, így hát ebben kérném segítségeteket. Vagy ha előlről rávilágítok valamivel, akkor kiderül az igazság?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged