- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
A 400W-nak bőven elég kell lennie. De ha akarsz, nyugodtan tegyél bele nagyobbat, persze klimatizálva.
"Holnap letesztelem a lencse fókuszát úgy, hogy letakarom az egyik felét. Lehet, hogy "L" alakban fogja tovább vinni a fényt?
"
L alakban a tükör fogja vinni.
"A kontraszt ilyen fényerőnél is ugyanúgy viselkedik? Jó kontrasztú lcd-nél a fekete mennyire lesz fekete mondjuk 1000wattnál?"
Szerintem szürke lesz, de az a biztos, ha kipróbálod. Az mindenesetre várható, hogy ekkora teljesítménynél a kép közepe nagyon világos lesz.
-
Sraff
tag
Szia!
700x470? Szép kis darab. Egyik oldalra jó is lesz, ha körbevágod.
Eddig én csak olyan megoldást láttam, ahol a fresnel középpontja az lcd középpontjával egybe esett. Úgyhjogy szerintem számít a közepe.
1000W?
Nem lesz az egy kicsit sok? Rögtön klímát is szerelj be mellé.
Habár nem írtad, hogy mekkora az lcd mérete, de szerintem 400W a maximum, amit érdemes beépíteni. Már az is fűt eléggé.
Sraff
-
Sraff
tag
Sziasztok!
Először is minden projektorépítőnek eredményekben gazdag boldog új évet kívánok. Bízom benne, hogy idén is lesznek kész és jól működő projektorok, köztük az enyém is.
nooker
Üdv a csapatban.
Ezt a német céges fresnelt nem igazán értem. Azt meg pláne nem, hogy mi lenne a jogsértés. De mindegy. Ez a titokzatoskodás eddig nem volt jellemző a társaságra.
A kérdéseidre válaszolva:
1. Nem kell feltétlenül 21-22"-ban gondolkodni. Van sokkal kisebb méretű, nagy felbontású panel. Például itt. Kérdés, hogy mennyi pénzed van rá. A kisebb panel méret kisebb projektort is eredményez.
2. 19"-os méretű monitorból láttam eddig a legnagyobb projektort. Ezekhez is bőven elegendő egy 400Wos fémhalogén. Okosan elhelyezett ventilátorokkal nem fog melegedni az lcd.
3. A monitor kontrasztaránya és a fémhalogén fényereje adott paraméterek. Szerintem nézegess már elkészült projektorokat az allinbox-on, és ott láthatod, hogy miből mit lehet kihozni.
Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest