- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
Hi,
Köszi a választ. Igen a közlekedésben már több helyen észrevettem a cserét.
de sóher banda,mert nem üzemel mindig...
Lehet inkább az asszonykórust patronálják a megtakarításból
sok nekik 13 Wh fogyasztás/lámpa Miközben egy energiatakarékos kompakt fénycső is többet eszik ugyanakkora fényerőnél.
Ezt ki tudnád fejteni egy kicsit bővebben?
Meg hogyan tud kétszeresére felmenni az életartam? ( jobban ki kell hűteni?)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Üdv!
LCD háttérvilágításnál se használnak Fresnel lencsét,sokba kerülne az.Helyette egy ''mattított'' műanyag lapot használnak.
Azt olvasom mindenfelé, hogy az LCD panelre merőlegesen kell, érkeznie a fénynek. Az tény, hogy a TFT-ben sincs fresnel, de akkor, hogy van az, hogy mégis látni a képet?
Ha valakit tényleg érdekeln egy LCD LED-es megvilágítása projektorba,akkor beszélhetek a munkatársammal.
Szerintem többen is lennének itt olyanok, akiket érdekel a dolog, köztük én is.
És akkor, most eszembe jutott egy dolog. Mi lenne, ha: fognám az eredeti háttérvilágítást, kivenném mögülle a fémlemezt, ami a hátsó rész felől védi, ezáltal átvilágíthatóvá válna. Egy fresnelt ki lehetne minuszolni ezzel a módszerrel.
Kinek mi a véleménye, működhet?
Fémhalogén lámpákhoz egyik haver jól ért. PÜ-ben megadhatom a telszámát ha érdekel.
Engem érdekelne a dolog, de olyan szinten, hogy teszek ide egy képet, azt meg tudnád esetleg mutatni neki, hogy megmondja helyes e, esetleg egy-két szóban leírni, hogy mit, miért, hova?
A kép:
[link]
Kép alsó részén látható vezetékeknek egyik irányban sincs vége. Bal oldalon nyílván a betáp oldal van, de hova tart a jobb oldal?
Egyelőre ennyi, de lesz még kérdés, mert abból kifogyhatatlan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest