Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Fresnel csak azért kell,mert a LED-eknek is van egy sugárzási szöge,párhuzamosítani kell a fényt hogy egyenletesen legyen megvilágítva mindenhol a TFT, bár erre lehet más eszközt is találni.
A kiemelt részre engem is érdekelne a válasz.
Male: Csinálok majd képeket neked, te szegény.
-
domi007
őstag
Fresnel csak azért kell,mert a LED-eknek is van egy sugárzási szöge,párhuzamosítani kell a fényt hogy egyenletesen legyen megvilágítva mindenhol a TFT, bár erre lehet más eszközt is találni.
THX!
DE akkor az lenne a kérdésem(mert én ilyen telhetetlen vagyok):
Az addig OK, hogy egyenletesen kell megvilágítani az LCD-t. Ez természetes. Én azonban, amilyen lencsét, mint fresnel láttam, az rohadt erős nagyító volt. Na mármost, ha a fresnel nagyít, akkor gyűjtőlencse, nem? Ami eléggé inkább egy pontra gyűjti a fényt (mint egy geyszerű nagyító), nem pedig egyirányba rendezi, és egyenletesen világít meg egy nagyobb felületet...
Én egyébként azért ragaszkodom makacsul vmilyen notebook, stb. lcd-hez, mert én minnél inkább valódi projektorra hasonlító kivetítőt építenék. Nos egy olyan proji, amely kb. ingaóra nagyságú és súly, az nem az én műfajom, Ezért mondjuk egy 6-8-10''-es tft a legnafgyobb, amit el tudnék fogadni.
Uccsó, ráadás kérdés:
Van-e vki aki tudna eredeti projektor LCD-hez vezérlőt legyártani(úgy mint noti monitorhoz)? Lehetséges ez egyáltalán? Mer eBay-en lehet kapni eredeti, mondjuk 1024x768-as projektor lcd-t...(amelynek mérete kb. 0,8'' ha jól emlékszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi