Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
válasz
Achilles209
üzenetére
Tiszteletem mindenkinek!
Észrevételek:
-szerintem ezt a fajta beszólok a másiknak dolgot nyugodtan lehetett volna prv-be intézni...
-semmi féle buta kérdést nem tett fel senki senkinek...
-tudod én is végigolvastam ezt a fórumot, majdnem kétszer mert másodjára én is csak a lényeget kerestem. Így én is elkezdtem megépíteni és be is fejeztem azt a saját kútfőmből. DE!!!
Te is írtad egy pár hsz-el ezelőtt, hogy eltérő adatok szerepelnek az ideális kelvin szám mellett. Hol 4800K, 6000K, vagy esetleg 5000K.......
Mivel itt nem 15 Forintos alkatrészekkel, hanem igen is valakinek a negyed vagy félhavi fizetése is benne feküdhet az éppen épülő vagy már kész projektorában szerintem nyugodtan kérdezze meg akár másodjára is....Abban igazad van, hogy elolvasva a fórum hsz-eket többször találkoztam ugyan azzal a válasszal és kérdéssel.
De könyörgöm ez nem tudástár, hanem egy FÓRUM!!!Itt jegyezném meg, hogy senkit nem akartam megsérteni, de ezeket az offolásokat intézze mindenki inkább privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest