Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

válasz miki002 #3469 üzenetére

Igen, ezt a képet már láttam kb. 3 napja itt a topicban és mielőtt nekiálltam volna a dobozolásnak 1órán keresztül kerestem, de akkor már nem találtam :W Én is ez alapján akartam összeállítani, le kellett volna már akkor menteni amikor először láttam :O

bzoley: azt tutti, hogy összeragasztott. Látom is és ha picit megtekerem a lencsét akkor finoman recseg is :K

Köszönöm, hogy segítetek, valamikor a héten szétkapom és nekiállok megint. :R Persze jóval okosabban és türelmesebben. Pedig egyébként nem lett rossz a doboz :B

De hogy ez a panel hogy tud még egyáltalán működni??? :Y Többször eldőlt, rázuhant a doboz aljára, nyúztam, rángattam...nem akar elhalálozni :C

• bzoley

veterán

válasz miki002 #3469 üzenetére

Jónak jó, de csak akkor, ha ugyanilyen paraméterekkel rendelkező elemekből építkezik. Legnagyobb baj, hogy nem is tudja, így nehéz bármiből is kiindulni. Minden esetre a legtöbb esetben ehhez közelít. Nálam pl. már eltér, mert az F1=160mm, és a legjobb pozíció kb. 150 mm-en van a képen látható 214-gyel szemben.

hito:
    Ezzel a "csőlátás" jelenséggel én akkor találkoztam, amikor valamiért kivettem a második lencsét. Ekkor csak a képernyő közepét láttam a falon. Minden lencsét én sem ismerek, nem tudom neked mid van, csak a lehetőségeket soroltam fel. Azért kérdeztem, hogy biztos két lencséd van-e összeragasztva. Amúgy nem eladó, az egyik tartalék, a másikat használom, talán majd építek valami kicsit, nem is a te méreted lenne.

Új hozzászólás Aktív témák