- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
miki002 #3469 üzenetére
Igen, ezt a képet már láttam kb. 3 napja itt a topicban és mielőtt nekiálltam volna a dobozolásnak 1órán keresztül kerestem, de akkor már nem találtam
Én is ez alapján akartam összeállítani, le kellett volna már akkor menteni amikor először láttam
bzoley: azt tutti, hogy összeragasztott. Látom is és ha picit megtekerem a lencsét akkor finoman recseg is
Köszönöm, hogy segítetek, valamikor a héten szétkapom és nekiállok megint.
Persze jóval okosabban és türelmesebben. Pedig egyébként nem lett rossz a doboz
De hogy ez a panel hogy tud még egyáltalán működni???
Többször eldőlt, rázuhant a doboz aljára, nyúztam, rángattam...nem akar elhalálozni
-
bzoley
veterán
válasz
miki002 #3469 üzenetére
Jónak jó, de csak akkor, ha ugyanilyen paraméterekkel rendelkező elemekből építkezik. Legnagyobb baj, hogy nem is tudja, így nehéz bármiből is kiindulni. Minden esetre a legtöbb esetben ehhez közelít. Nálam pl. már eltér, mert az F1=160mm, és a legjobb pozíció kb. 150 mm-en van a képen látható 214-gyel szemben.
hito:
Ezzel a "csőlátás" jelenséggel én akkor találkoztam, amikor valamiért kivettem a második lencsét. Ekkor csak a képernyő közepét láttam a falon. Minden lencsét én sem ismerek, nem tudom neked mid van, csak a lehetőségeket soroltam fel. Azért kérdeztem, hogy biztos két lencséd van-e összeragasztva. Amúgy nem eladó, az egyik tartalék, a másikat használom, talán majd építek valami kicsit, nem is a te méreted lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest