Új hozzászólás Aktív témák
-
Timoshun
csendes tag
@storm07: Köszönöm a gyors választ, nagyon jó ez az oldal amit linkeltél! Meg is fogom rendelni a toldót meg a kábelt. TY!
@ripla: iiyama AX3818UTC. A munkahelyem belső apróhirdetéses adatbázisában hirdette egy kolléga. Pont kapóra jött mert tudtam, hogy biztosan jó állapotban van a panel és nem kellett a szállítás miatt sem aggódnom. Ezelőtt meg hetekig bújtam a vaterát énis :S de nagyon necces panelok voltak fent. Amúgy 10K volt. Szétszerelés előtt persze kipróbáltam, és nagyon szép képe volt. Sokáig egy Asus VW161D 15.6" wide panel volt a befutó újonnan 21k. Ez ügye gyorsabb nagyobb felbontású (HD) lett volna, meg erről találtam részletes szétszerelési leírást is a neten, ezzel biztosra mehettem volna. De ez lelógott volna az írásvetítőröl
Szóval kicsit mérlegelni kellett de nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Telekom mobilszolgáltatások
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest