Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
válasz
MobilosFeca
üzenetére
Nem tudom,hogy számolgattad-e a projó kalkulátorral,hogy kb. mire számits...ez tényleg horror méretü lenne.Még ha tükröt használnál,akkor is kb. 135cm hosszú lenne
.Az enyém is fal mögött van,én 450-es lencsét használtam,(a falba bele kellett érnie az optikának,mivel csak annak helyét bontottam ki és bele lógott volna a vetitett képbe a fal) és hidd el,már ez is oltári nagy doboz kb 80cm hosszú.ráadásul,ahogy néztem nekem "kicsinek" tünik a vetitett képed,(ha jó adatokat használtam).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Fekete AIO Vízhűtés Garancia: 2030.10.09 ALZA
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Silverstone SX1000 1000W Platinum SFX Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom,hogy számolgattad-e a projó kalkulátorral,hogy kb. mire számits...ez tényleg horror méretü lenne.Még ha tükröt használnál,akkor is kb. 135cm hosszú lenne
.Az enyém is fal mögött van,én 450-es lencsét használtam,(a falba bele kellett érnie az optikának,mivel csak annak helyét bontottam ki és bele lógott volna a vetitett képbe a fal) és hidd el,már ez is oltári nagy doboz kb 80cm hosszú.ráadásul,ahogy néztem nekem "kicsinek" tünik a vetitett képed,(ha jó adatokat használtam).