- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Samsung PS51D490A1WXXH tv hibával fordultam a fórumhoz (nem kapcsol be csak folyamatos villogásba kezd a LED a távirányítót használva, semmilyen egyéb tünet nincs mint a kattogás vagy égett szag). Kaptam segítséget az elinduláshoz.Most ott tartok, hogy X panel-t Y-ról leválasztva még mindig nem kapcsol be a készülék. Jövőhéten egy multiméterrel megpróbálom pontosan meghatározni, hogy melyik panel lehet hibás (esetleg mindkettő??). Van valami egyéb mód arra, hogy a nem hibás paneleket kiszűrjem a méricskélésen kívül?
És hol tudok itthon a típushoz megfelelő csere alkatrészt beszerezni?
Ebay-en találtam 13-18ezer közt néhány darabot de nincsenek sajnos jó tapasztalataim a no-name eladóktól vásárlásnál...
Egy Itthoni boltot találtam de ők 30ezer felett árulják ami irreális árkülönbségnek tűnik.
Előre is köszi a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
amadeus11 #7385 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a választ és a videót. Igen PC-k, laptopok, telefonok már voltak a kezeim közt, u.h. akkor megpróbálkozom ezzel is. Kattogást nem hallok sehol. Nekiállok majd lecsupaszítani és átnézem a kondikat/paneleket. Írok majd helyzetjelentést ha túl vagyok rajta.
Addig is köszi még egyszer!
-
törölt tag
Sziasztok!
Samsung plazma tv-vel lenne problémám. 2011 októberében készült. Pár hónapja jelentkezett a gond minden előjel nélkül.
A tv nem kapcsol be áram alá helyezve 6-szor lassan villog a piros led.
Távkapcsolóra szokásos villogással reagál de semmi nem történik.
Mi lehet a gond? Hogyan kezdjem meghatározni?
Elég drága és nagy tv ha lehet szeretném működésre bírni..ha tudtok légyszi segítsetek!Típus: PS51D490A1WXXH
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged