Új hozzászólás Aktív témák
-
oil120
senior tag
válasz
pataslogeza #10245 üzenetére
Szerintem ezen a javítás után még hosszú ideig tudod használni, bár úgy mint minden berendezés vagy eszköz meghibásodhat. De Axl javításában nyugodtan megbízhatsz.
-
axlrose32
őstag
válasz
pataslogeza #10241 üzenetére
Szia!
A készülék processzor hibás.
Nem, nem elég újramelegíteni, ki kell cserélni.
Az összes LD650--750 készüléknek ez volt a kehe, esetenként az újragolyózás is elegendő lehet. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
pataslogeza #9125 üzenetére
Magától elszakadt a belsejében egy szalagkábel?
-
kuyarashi
őstag
válasz
pataslogeza #8998 üzenetére
Ez a megoldás felhasználói beállításokat ment, vagy minden mást is, ami mondjuk a szerviz menüt érinti? Tehát például a TV típusát, vagy a kalibrált értékeket is átmásolja?
-
kuyarashi
őstag
válasz
pataslogeza #8998 üzenetére
Uhh, köszi. Ha jó lesz, első körben csak manuálisan szeretném "bekalibrálni" a TV-t. Aztán majd látom.
#8997:
Remélhetőleg azzal a kijelzővel már nem lesz gond.Kernel:
Köszi.Szerintetek lehet hibás a táp is, vagy normális, hogy csíkosra tolódik a kép?
-
kuyarashi
őstag
válasz
pataslogeza #8991 üzenetére
Szia!
Ha sárga a csík, az azt jelenti, hogy abban a 2-3 oszlopban, a vörös és zöld kristályok folyamatosan elfordult állapotban vannak (magyarul a vörös és zöld alpixelek mindig teljes erővel világítanak). Fehér háttér esetében azért nem látszik a hiba, mert olyankor mind a 3 alpixel (vörös, zöld, kék) 100%-on megy.
Sokszor már gyárilag hibás a kijelző, de van, hogy csak szállítást követően jön elő a pixelhiba. Az is lehet, hogy neki koppantották valaminek.Ha a szalagkábel megmozgatása sem hozott változást, akkor valószínűleg kijelzőt kell cserélned. Szerintem.
A többiek lehet tudnak trükköket. Én már találkoztam olyannal, hogy elég volt kicsit megnyomkodni, óvatosan 'megcsavargatni' a kijelzőt és tartósan helyre állt a rend. Nyilván érintkezési probléma volt. Ugyanakkor, ha ez működik is, lehet idővel visszatér a csík. -
oil120
senior tag
válasz
pataslogeza #8580 üzenetére
Ennyi infoból inkább main, de ott angolhonban gondolom, mindkettőt néhány pennyért be tudod szerezni.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza #8579 üzenetére
Helyesbítenék. Nem a kijelzőn jön be az lg logo, hanem a keret alján lévő lg logó villan fel, majd a második kis kattanás után kialszik, szóval a kijelző nem kapcsol be, mint ahogy az egész tv sem. Se kép, se hang.
Tudom hogy ennyi infóból nehéz megmondani hogy pontosan mi baja van és mennyibe kerülne a javítás, de elég lenne annyi is, hogy alaplap, vagy tápegység, stb., akkor már utána tudnék nézni, hogy legrosszabb esetben kb. mennyi lenne a javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged