- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AG Sheppard #12301 üzenetére
most találtam ezt a topikot: szintén ue50tu8002, 2000 júliusban vettük, 2022 augusztusban vettem észre néhány tenyérnyi foltot, ahol alacsonyabb a háttérvilágítás (főleg világos háttérnél látszódott) és balról-jobbról néhány vibráló pixelcsíkot, ami benyúlt kb a képernyő feléig... múlt péntekig semmi új tünet nem volt, akkor viszont 10perc használat után elkezdett kockásodni a kijelző (mintha gond lenne a vétellel) és folyamatosan nekiállt újraindulni a tv... kis pihentetés után ment pár percet és megint újraindulgatásba kezdett
(megrendeltük az utódját: nem akarok vele vesződni, hogy pár tízezres ráköltése után se legyen tökéletes... ez meg ment vaterára hibásként meghirdetve, 0ft-ról indítva)
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
AG Sheppard #12350 üzenetére
Az semmi, de ma (január 2.) hihetetlen sok áldozatról számoltak be elkeseredett ügyfelek, bezúzott képernyők formájában.
Jó, ilyen esetek máskor is vannak, de ez a nap mindent vitt...
A világos folt meg olyan dolog, hogy mint gyakorlott szemmel látnom kellett volna, hiszen sok ilyet láttam, csak most valami kihagyás volt.
-
westcoastog
veterán
válasz
AG Sheppard #12309 üzenetére
Röhej valóban. Nekem most egy LG tévém van, abból az elsőt kapásból garanciáztatnom kellett... De a csere darab már idestova 5-6 éve hibátlan. Nem tudom ismerősömék csíkos samsungjával is mi lesz így...
-
westcoastog
veterán
válasz
-
MADKING
tag
válasz
AG Sheppard #12303 üzenetére
csikos resze az kijelzo baja, nekem a samsung monitoron felul 2 is van vagy 5 eve valtozatlanul
Ha zavar vagy 1-2honap belul megjelenik meg 1-2 csik akkor erdemes javittatni. Csak a Axlrose32 kell felhivni telefonon, mert itt ritkan van. -
MADKING
tag
válasz
-
oil120
senior tag
válasz
AG Sheppard #11217 üzenetére
Nem ment mind tönkre, csak letilt.
És mivel sorba van kötve egy-egy csík, így ha egy megszakad az a csík már nem megy. -
oil120
senior tag
válasz
AG Sheppard #11213 üzenetére
Nem a drivert, hanem magukat a háttér ledeket kell cserélni.
-
AG Sheppard
csendes tag
válasz
AG Sheppard #11210 üzenetére
További kutakodás után kiderítettem a zseblámpás teszt során, hogy van kép is, csak világítás nincs.
Nem tudom az alkatrészek magyar nevét, de elvileg egy LED drivert kellene kicserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged