- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
5leteseN
senior tag
válasz
Tomi_78 #12785 üzenetére
Az a Ki(kapcsolt) Fekete szint valószínűleg aktív lesz, ha változtatsz a (gyári?) 50%-os értéken.
Mivel itt van a Háttérvilágítás menüpont, van esély, hogy valamelyik itteni beállításhoz vagy érték megváltoztatásához kötődik. A többi(nem látható) menüpont közül lehet valamelyik ilyen kapcsolatban a Háttérvilágítás menüponttal vajon?
Próbálgatásos szakasz kezdődik...ennek ellenére lehet, hogy valami szervizkód lesz, de szerintem az ezen menün belüli próbálgatás a következő menet.
Mikor megunod, egy keresés szerintem mehet Gugli barátunk felé. Azt is célszerű leget kideríteni, hogy milyen más néven fut még a készülék, mert lehet, hogy azon a néven tudod megtalálni a keresett infót vagy(videó-)ismertetőt.Én legalább is ezen az úton szoktam menni nagyjából.
-
5leteseN
senior tag
válasz
Tomi_78 #12783 üzenetére
Ez bizony logikusan hangzik a "tervezett avulás"-nak becézett dolog érdekében.
Enné nem tudom sajnos mi a megoldás, de üzemóra/bekapcsolás lekérésnél valami szervíz-kód szerű beütése kellet a távirányítón. Szerintem itt is hasonló lesz a megoldás.
Amíg nem jönnek meg a szakik, akik ezt szinte biztos tudják, nézelődj szerintem az ilyen szervíz-kódokkal aktiválható funkciók területén. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Tomi_78 #12190 üzenetére
Lehet, hogy a másik készülék kicsit érzékenyebb, miközben a probléma a túl alacsony jelszint. Ezt okozhatja a lakáson belül többfelé elosztott jel, hibás kötés, vagy nem jó minőségű splitter, illetve kábelezés is.
A TV-k érzékenysége elvileg követ bizonyos szabványt, de azért kisebb különbségek előfordulhatnak. Digitális adásnál egy frekvencián több műsor van egy multiplex adatfolyamba tömörítve, ezért egyszerre több programon jelentkezik egyforma hiba, például a sáv alján, ami Digikábelnél előfordul, a régi koaxiális hálózaton.
Mindent összevetve az általad leírt hiba jól ismert, tipikusan túl alacsony jelszintnél szokott előfordulni. Noha nem zárható ki a tuner érzéketlensége, de azt talán kisebb eséllyel tippelném. Elvileg persze nem zárható ki a túl magas jelszint okozta túlvezérlés sem.
Van lehetőség DVB-C set top box használatára is, itt megint a Digit hoznám példának, akik kérésre azt is adnak, HDMI-re kell csatlakoztatni.
-
válasz
Tomi_78 #12190 üzenetére
Szia!
Anno a Samsung plazmám csinálta ezt főleg M4 Sport adásnál. Sajnos túl érzékeny volt a tunere. Raktam be csillapítót elé, de nem oldotta meg sajnos a problémát.
A következő TV-n már nem volt ilyen jelenség.
Ettől függetlenül lehet, hogy a Te készülékednek gond van a tunerjével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged