- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
amadeus11 #12204 üzenetére
Én először ezt próbálnám meg:
"Restore Sony KD-55XF9005 without the remote control:
If you don't have the Sony KD-55XF9005 remote control, your TV has entered a reboot loop or is unresponsive, you can factory reset your Sony using the physical buttons on the back, bottom, or side of the TV.
1- First of all, we locate the power, volume up and volume down buttons of the Sony KD-55XF9005. They must be located on the back of the TV, on its right side or at the bottom of the Sony screen.
2- Next we disconnect the Sony KD-55XF9005 from the electrical current, unplug it or turn off the switch of the strip where it is connected to leave it without electricity.
3- We press the power and volume down buttons of the Sony KD-55XF9005 at the same time, we keep them pressed and we connect the Sony television to the electrical current.
4- We hold down the power and volume down buttons without releasing them at any time until we see the Sony logo or the Android TV logo. The moment we see the logo we can release the buttons.
5- The Sony KD-55XF9005 TV will restart and it will take a few minutes or seconds to restore to factory settings, once restored we will have to reconfigure it, choosing the language, internet connection, tuning channels, installing applications or configuring Bluetooth devices."Nekem nincs ilyen TV-m, így nem próbáltam ki!
Ha ez nem segít akkor lehetne az általad említett dolgokat cserélgetni.
-
törölt tag
válasz
amadeus11 #7385 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a választ és a videót. Igen PC-k, laptopok, telefonok már voltak a kezeim közt, u.h. akkor megpróbálkozom ezzel is. Kattogást nem hallok sehol. Nekiállok majd lecsupaszítani és átnézem a kondikat/paneleket. Írok majd helyzetjelentést ha túl vagyok rajta.
Addig is köszi még egyszer!
-
pelijanosne@
csendes tag
válasz
amadeus11 #6976 üzenetére
Az hogy kicseréled valamelyik panelt az tág fogalom de már le let szükitve akör hogy ha az Y panelt kiiktatja akkor " elindul " vagyis feltehetően hang van de kép nincs .tehát Y "main" hibás DE az Yhoz csatlakozik egy másik is az Ymeghajtó vagyis "YBuffer" (oldalt az a hosszú függőleges ) az is lehet hibás .Igy a vakon csereberét nem javaslom inkább keress szakembert !
-
Monsterr
csendes tag
válasz
amadeus11 #6972 üzenetére
Szia,
Köszi a tippet! X panelt leválasztva ugyanaz maradt a hiba, viszont sajnos az Y leválasztása után "bekapcsolt" a tv... Nem nagyon értek hozzá, de jól sejtem, h ez a panel felelős magáért a kép kezeléséért? A tápot egyébként nekem a középső (előző fotón is látható) panelről kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged