- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monsterr
csendes tag
válasz
pelijanosne@ #6980 üzenetére
Kínából is csak felújítottakat találtam. olyan 70 és 120 usd között mozog. Amivel még nincs is baj, de mire ideér... jó lenne találni egy helyi megoldást, amivel mki jól jár. De köszönöm a tippet neked is, remélem hamar találok rá jó megoldást.
-
Monsterr
csendes tag
válasz
pelijanosne@ #6977 üzenetére
Sajnos nekem az Y panel egy nagy egész, nincs két részre osztva mint az előbb linkelt képen pl.
Eddig akivel beszéltem azt mondta, nem éri meg keresgélni a panelen a hibát, mert akik ezt kérik, általában utána már nem kérik a javítást. Azért még reménykedem, hogy ez a panel is javítható és lehet rá találni valakit BP en. -
axlrose32
őstag
válasz
pelijanosne@ #5951 üzenetére
Szia!
Jó helyette, deee.....
PDP42V8 vagy X3? -
Kernel
nagyúr
válasz
pelijanosne@ #2938 üzenetére
attól még lehet szakadt
Tökmindegy, már kétszer leírtam a működését, a TV-k legprimitívebb áramköréről beszélünk, ami áll két alkatrészből, vagy jobb esetben a harmadik egy relé. Ha van relé, akkor a TV működése közben az megszakítja az áramkört. Annál jobban már nem lehet megszakítani.
Egyébként a lemágnesező tekercsek csatlakozója kivételesen nagyon masszív, stabil kivitelű szokott lenni, 20 év alatt nem emlékszem olyan esetre, hogy kontakthibás lett volna. Attól eltekintve, amikor valaki nem dugta rá rendesen.
-
válasz
pelijanosne@ #2939 üzenetére
igen, ezt nem értem én sem, h mindig a sarkoktól indul, de olyan is volt már, h mindkét sarokból egy időben 2-3 mp erejéig, de ami még számomra érdekes, h egy adott sarokban csak egy adott színben jön elő, ahogy a kép is illusztrálja, tehát ugyanabban "pl.: jobb alsó sarokban" csak zöldessárga fény jön elő majd tűnik el, míg a jobb felsőben vagy a bal alsóban csak magenta szín tűnik fel, hol kevésbé, hol nagyobb területen.
De csak a sarkoktól és sosem a kép bármely oldala felől!Elméletileg lehet olyan gond, h "nem jól" mágnesezi le a képcsövet ez az áramkör bekapcsoláskor és marad "zaj" a képernyőn, ami bizonyos intenzitással befolyásolja a képi megjelenítést, a "színezettséget" és túlhúzza az adott frekvenciába tartozó "pl.: zöldessárga" színt az adott kép területen? -
Kernel
nagyúr
válasz
pelijanosne@ #2931 üzenetére
De ezeknél a 100 Hz-es Samsungoknál relés megoldás szokott lenni, vagyis csak a bekapcsolás utáni másodpercekben hat a PTC. Utána mintha ott sem lenne, mert a relé lekapcsolja róla a feszültséget.
-
axlrose32
őstag
válasz
pelijanosne@ #1631 üzenetére
Szia!
Ha az a kékes háttér inkább szürkés derengés, akkor az 320W2C4LV1.4 (azt hiszem van nekem) hibája.
Ha viszont csak élénk kék háttér van, akkor mainboard hiba sajnos, bevizsg. után derül ki, hogy menthető-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest