Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
gyurlaci #5722 üzenetére
Csak annyit tettem, hogy váltottam forrást, amin nem jön semmilyen jel, pl. "külső"-re, és így kapcsoltam ki. Visszakapcsoláskor ugyanez a forrás jön be, de mivel nem kezd el mediacard-ot betölteni, nem tűnik el a szerviz menü.
A szerviz menüben aktiválni akartam a soundshare-t, hogy bluetooth fejhallgatót lehessen párosítani, de ilyen menüpont az F6400-ban nincs (a H-ban működik), így ez a funkció továbbra is inaktív maradt. BT sound on/off van, de ezt on-ra állítva egyelőre semmilyen változást nem vettem észre, este azért kutatok még a hang menüben, hátha valamit mégis sikerült bekapcsolni.
(ha valaki próbálkozna a fentiekkel, csak saját felelősségre - a szerviz menü buherálásával könnyen "gyártható" tégla a tv-ből ... állítólag, és még garanciavesztés is lehet)
Az egyébként sajnálatos, hogy belépve a szerviz menübe, a képbeállításokat máris alapra helyezi, akkor is, ha mindenféle változtatás nélkül ki is lépünk onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest