- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
tag
válasz
axlrose32 #9281 üzenetére
Sziasztok!
Koszi a valaszokat!
MADKING: biztosan hattervilagitassal van gond, mert latom a kepet alul is, csak vilagitas nincs.Axlrose32: igazad van, beszeltunk is mar errol privatban, hogy elvinnem hozzad a TV-t, ha tudom, de nem igazan tudom. Nemetorszagban lakok es egy ekkora TV-t eleg problemas szallitgatni Magyarorszagra, meg vissza. Itt egy ilyen javitas majdnem annyiba kerulne, mintha vennek egy masik TV-t., akkor meg mar inkabb veszek egy masikat, minthogy egy javitasra rakoltsem egy uj TV arat. Ugyhogy ugy dontottem, hogy kockaztatok. Megcsinalom magam es ha jo lesz, akkor orulok. Ha meg esetleg elrontom, akkor ennyi, megprobaltam, nem jott be, ugyanott vagyok, mint elotte, hogy kell egy uj TV.
Szoval LED sort hol tudok venni ehhez a TV-hez? Lehetoleg EU-n belul.
-
MADKING
tag
válasz
axlrose32 #9281 üzenetére
"Az a baj, hogy sokan Youtube-ról, meg internetes fórumokról kezdenek mostanában tévét javítani..aztán lesz egy felesleges alkatrész." - ha jol csinalja, ossze rakja melle meg 1 TV-t.
Es neked mar 2 kell megjaviteni, az egyiken a led sor cseret, masikon a led meghajtot
Szerintem ez nagyon jo uzlet, a forum es youtube.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest