- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Mindenkinek!
Az alábbi problémám lenne.
Ez még egy CRT TV, de bízom benne, h ettől még fog tudni rajtam valaki segíteni.
Nemrég vettem használtan egy Samsung CW-29Z068P típusú 72 cm-es képátlójú 100 Hz-es TV-t és olyan problémám adódott vele, h véletlenszerűen hol az egyik hol a másik sarkából sárga vagy magenta fény úszik be a képernyőre majd húzódik le, ez a jelenség kb. 2-3 másodpercig tart,de van mikor 10 percig elő sem jön. Bekapcsoláskor a TV képernyője demagnetizál, nem mágneses zavaró térre utaló jelenség jön elő. Elektromos zavarra is gondoltam már, de a szoba minden sarkába áthelyeztem már illetve elpakoltam körülötte minden elektromos berendezést is. Nincs ötletem, mi okozza a zavart. TV antenna jel még nincs rákötve, mivel csak jövőhéten jönnek bekötni. Mellékelem az erről készült pillanatképet, remélem jól kivehető, amiről írtam.
Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem van, h javítható és ha igen, akkor milyen költséget képvisel, mivel mérlegelnem kell, h megéri-e egyáltalán javítani vagy többe lesz a leves, mint a hús.Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest