Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
axlrose32 #1339 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Csak az a baj, hogy én nem értek hozzá, így házilag nem tudok rá megoldást. Tv szerelő szerinted mennyit kérne a javításért ha az a hiba amit írtál? Remélem menthető, most vettem használtan 15ezerért, mert bedöglött az előző tv-m. Ennyire rossz vétel volt?
Nagyon idegesítő, hogy lefekszünk, még nézzük kicsit és utána kikapcsoljuk a távival, de pont mire elalszom/unk bekapcsol és felkelt, 5-20perc elteltével.
szerk. Jut eszembe, van egy ismerős akinek van műszerész végzettsége. Ő tudni fogja hogy hol kell kersgélni a dolgot? Vagy ha nem, esetleg tudnál egy kis mankót adni hogy hol lehet a hiba? Tudom, az én készülékemben...
Bocs a tömény hozzá nem értésért, de ezért kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Pro-Ject Tube Box S2 Black Phono PreAmp
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest