Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
"csak" a szemedet kell óvni utána, de azt fokozottan. tehát bulizni 2 hét után is elmehetsz, ha nem dohányfüsttel agyonterhelt, poros levegőjű helyen vagy. szolárium: ott elve véded a szemed, asszem 1-2 hónap után már lehet menni, bár való igaz, hogy nem érdmes erőltetni. nekem az úszást és a nagyobb fizikai megterheléssel járó sportokat emelte ki a doki, hogy azt pár hónapig kerüljem.
a PRK bántja legkevésbé a szaruhártyát, és a "felszíni sértés" miatt ez gyógyul a leggyorsabban, mintegy kényszerítve van a gyógyulásra a szervezet.
icecave: ha megvan rá a keret, akkor ugrani kell
én is azt tettem, már egy párszor leírtam: hétfő időpontkérés, csütörtök délelőtt vizsgálat, aznap csütörtök délután műtét, hétfőn már jöttem dolgozni. igaz, a kettő közötti időszakot nem kívánom senkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest