- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Aktív témák
-
szekreny
tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
hmm...azt kell, hogy mondjam, hogy egyetértek...
-
szekreny
tag
Akit esetleg érdekelnek a fúziós kutatások, akkor :
[L]http://www.jet.efda.org/pages/faqform.html[/L]
meg itten vagy egy aranyos kep is..:
http://www.jet.efda.org/images/gallery/pages/jg99-518-1bmed_jpg.htm -
szekreny
tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Egyébént így kell csinálni a dolgokat.Douglas Adams után szabadon(ugyebár szerinte a legkönyebben úgy lehet repülni, hogy eltaknyolunk, aztán elfelejtünk földet érni :)) )
-
szekreny
tag
Na igen, ezert is irtam, hogy a vege eleg gyengere sikeredett...:))Egyebkent én is a kavitációs energiával kapcsolatban olvastam ezt, de nem mertem megkockáztatni, hogy beírjam...:)) (ui. nem tudok róla semmit)
Egyébként én az ilyen dolgokkal úgy vagyok, hogy nyitott vagyok bármi újra.Szval csak azért mert valaki megcsinálta(talán) és senkinek nem adja ki, attól még létezhet/működhet. -
szekreny
tag
1.Már miért ne lehetne?Pár száz éve még azt mondták, hogy nem lehet repülni,most mégis tudunk...
2.Az említett cuccról, nem tudom, hogy van e ilyen konkrétan, de azt olvastam, hogy ez az egész nem hülyeség, meg nem lehetetlen.Amit a témával kapcsolatban hallottam, az a folyadékok áramlására helyezi a hangsúlyt(bocsánat, hogy nem vagyok túl precíz, de csak felületesen futottam végig, és már elég régen volt..).Volt valami koma, aki megfigyelte, hogy az édesvízi pisztrángok, úgy úsznak a hegyipatakokban folyásiránnyal SZEMBEN, hogy gyakorlatilag alig mozognak.Elkezdte boncolgatni a halacskakat, tanulmanyozta az anatómiájukat, és ez alapján épített egy olyan gépet, amiről szó volt az előbb is.A másik hasonló dolog amit hallottam(ez is folyadékos), az a buborékokkal kapcsolatos, de erre már télleg nem emléxem, de ennek is az volt a lényege, hogy ha adott mennyiségű energiával vmi folyadékban buborékokat hozunk létre, akkor elvileg valahogy vmi többletenergia keletkezik, amit ki lehet nyerni, természetesen szintén elég kis hatásfokkal(egyelőre)(hüha, a vége már elég gyengére sikerült..:))
És akkor még meg lehetne itt említeni a nullponti energiát, de ez már elég messzire vezetne...
Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest