Hirdetés

Aktív témák

• szekreny

tag

válasz emvy #6 üzenetére

1.Már miért ne lehetne?Pár száz éve még azt mondták, hogy nem lehet repülni,most mégis tudunk...
    2.Az említett cuccról, nem tudom, hogy van e ilyen konkrétan, de azt olvastam, hogy ez az egész nem hülyeség, meg nem lehetetlen.Amit a témával kapcsolatban hallottam, az a folyadékok áramlására helyezi a hangsúlyt(bocsánat, hogy nem vagyok túl precíz, de csak felületesen futottam végig, és már elég régen volt..).Volt valami koma, aki megfigyelte, hogy az édesvízi pisztrángok, úgy úsznak a hegyipatakokban folyásiránnyal SZEMBEN, hogy gyakorlatilag alig mozognak.Elkezdte boncolgatni a halacskakat, tanulmanyozta az anatómiájukat, és ez alapján épített egy olyan gépet, amiről szó volt az előbb is.A másik hasonló dolog amit hallottam(ez is folyadékos), az a buborékokkal kapcsolatos, de erre már télleg nem emléxem, de ennek is az volt a lényege, hogy ha adott mennyiségű energiával vmi folyadékban buborékokat hozunk létre, akkor elvileg valahogy vmi többletenergia keletkezik, amit ki lehet nyerni, természetesen szintén elég kis hatásfokkal(egyelőre)(hüha, a vége már elég gyengére sikerült..:))
    És akkor még meg lehetne itt említeni a nullponti energiát, de ez már elég messzire vezetne...

Aktív témák