- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Tudom, hogy talán kicsit későn reagálok, de csak most értem haza a hétvégéről.
Nos. Először is nekem elég rosszul eski, ha ilyen direktül lehülyéznek, én már csak ilyen érzékeny vagyok. Pláne rosszul viselem a hülyézést egy olyan embertől, aki még csak azt sem írja le konkrétan, hogy mi volt az ami szerinte nem fedte a valóságot, vagy arcozásnak tűnt...
Külön tetszett az a mondat, hogy: A parajelenségekkel önmagukban nincs gond, ha a megfelelő kétkedéssel kezeljük őket, miért kell rögtön abból kiindulni, hogy a tudósok vaskalapos, szemellenzős társaság, akik szellemi posványa ellen hősies, hollywoodi küzdelmet folytat a ''valódi'' igazság néhány meg nem értett lovagja..? Az a helyzet, hogy ez a védjük meg tudós társainkat a gonosz tudatlanok ostorozásaitól dolog marha jól hangzik pl. a laborban, vagy a kémikus gittegylet heti találkozóján, de itt szó sem volt arról, hogy bárki bántotta volna őket. Csupán azt mertük felvetni, hogy igen is vannak, és voltak olyan zseniális tudosok, akiket koruk ''nagy és vezető elméi'' megvetettek, meghazudtolták, és eredményiket csalásnak, fantazmagóriának minősítették. Ezek az emberek pedig mindig túlságosan kötődtek, és kötődnek koruk tudományos dogmáihoz, és tabuihoz. Hiszen a nagy felfedezések szinte mindig úgy történtek, hogy adott kutató túl mert lépni ezeken a korlátokon.
A másik amit bíráltunk az pedig az, hogy a kutatások nagyon tőkefüggöek, és hiába van kiemelkedő elméd, fantasztikus ötletekkel, ha nincs pénzed a kivitelezésükhöz. Márpedig egy közhellyel szólva: ahol a pénz, ott a hatalom.
A vízhajtású autó, és egyéb eszközök problematikájáról meg annyit, hogy nem mondhatod ki azt, hogy soha nem lesznek ilyenek, csak azt, hogy jelenlegi tudásanyagunk tapasztalataira támaszkodva nem megoldható...
Ha ezt máshogy látod, akkor bizony korlátolt vagy, és szerintem a kutatásról nyergelj át mondjuk a gyógyszerészetre, vagy egy olyan szakmára, ami kevesebb fantáziával is biztonsággal, és eredményesen művelhető...
Aktív témák
- GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H NVIDIA T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest