- Fotók, videók mobillal
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Tudom, hogy talán kicsit későn reagálok, de csak most értem haza a hétvégéről.
Nos. Először is nekem elég rosszul eski, ha ilyen direktül lehülyéznek, én már csak ilyen érzékeny vagyok. Pláne rosszul viselem a hülyézést egy olyan embertől, aki még csak azt sem írja le konkrétan, hogy mi volt az ami szerinte nem fedte a valóságot, vagy arcozásnak tűnt...
Külön tetszett az a mondat, hogy: A parajelenségekkel önmagukban nincs gond, ha a megfelelő kétkedéssel kezeljük őket, miért kell rögtön abból kiindulni, hogy a tudósok vaskalapos, szemellenzős társaság, akik szellemi posványa ellen hősies, hollywoodi küzdelmet folytat a ''valódi'' igazság néhány meg nem értett lovagja..? Az a helyzet, hogy ez a védjük meg tudós társainkat a gonosz tudatlanok ostorozásaitól dolog marha jól hangzik pl. a laborban, vagy a kémikus gittegylet heti találkozóján, de itt szó sem volt arról, hogy bárki bántotta volna őket. Csupán azt mertük felvetni, hogy igen is vannak, és voltak olyan zseniális tudosok, akiket koruk ''nagy és vezető elméi'' megvetettek, meghazudtolták, és eredményiket csalásnak, fantazmagóriának minősítették. Ezek az emberek pedig mindig túlságosan kötődtek, és kötődnek koruk tudományos dogmáihoz, és tabuihoz. Hiszen a nagy felfedezések szinte mindig úgy történtek, hogy adott kutató túl mert lépni ezeken a korlátokon.
A másik amit bíráltunk az pedig az, hogy a kutatások nagyon tőkefüggöek, és hiába van kiemelkedő elméd, fantasztikus ötletekkel, ha nincs pénzed a kivitelezésükhöz. Márpedig egy közhellyel szólva: ahol a pénz, ott a hatalom.
A vízhajtású autó, és egyéb eszközök problematikájáról meg annyit, hogy nem mondhatod ki azt, hogy soha nem lesznek ilyenek, csak azt, hogy jelenlegi tudásanyagunk tapasztalataira támaszkodva nem megoldható...
Ha ezt máshogy látod, akkor bizony korlátolt vagy, és szerintem a kutatásról nyergelj át mondjuk a gyógyszerészetre, vagy egy olyan szakmára, ami kevesebb fantáziával is biztonsággal, és eredményesen művelhető...
Aktív témák
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- MikroTik RB4011iGS+RM router 10 db Gb ethernet porttal eladó!
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest