Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Tudom, hogy talán kicsit későn reagálok, de csak most értem haza a hétvégéről.
Nos. Először is nekem elég rosszul eski, ha ilyen direktül lehülyéznek, én már csak ilyen érzékeny vagyok. Pláne rosszul viselem a hülyézést egy olyan embertől, aki még csak azt sem írja le konkrétan, hogy mi volt az ami szerinte nem fedte a valóságot, vagy arcozásnak tűnt...
Külön tetszett az a mondat, hogy: A parajelenségekkel önmagukban nincs gond, ha a megfelelő kétkedéssel kezeljük őket, miért kell rögtön abból kiindulni, hogy a tudósok vaskalapos, szemellenzős társaság, akik szellemi posványa ellen hősies, hollywoodi küzdelmet folytat a ''valódi'' igazság néhány meg nem értett lovagja..? Az a helyzet, hogy ez a védjük meg tudós társainkat a gonosz tudatlanok ostorozásaitól dolog marha jól hangzik pl. a laborban, vagy a kémikus gittegylet heti találkozóján, de itt szó sem volt arról, hogy bárki bántotta volna őket. Csupán azt mertük felvetni, hogy igen is vannak, és voltak olyan zseniális tudosok, akiket koruk ''nagy és vezető elméi'' megvetettek, meghazudtolták, és eredményiket csalásnak, fantazmagóriának minősítették. Ezek az emberek pedig mindig túlságosan kötődtek, és kötődnek koruk tudományos dogmáihoz, és tabuihoz. Hiszen a nagy felfedezések szinte mindig úgy történtek, hogy adott kutató túl mert lépni ezeken a korlátokon.
A másik amit bíráltunk az pedig az, hogy a kutatások nagyon tőkefüggöek, és hiába van kiemelkedő elméd, fantasztikus ötletekkel, ha nincs pénzed a kivitelezésükhöz. Márpedig egy közhellyel szólva: ahol a pénz, ott a hatalom.
A vízhajtású autó, és egyéb eszközök problematikájáról meg annyit, hogy nem mondhatod ki azt, hogy soha nem lesznek ilyenek, csak azt, hogy jelenlegi tudásanyagunk tapasztalataira támaszkodva nem megoldható...
Ha ezt máshogy látod, akkor bizony korlátolt vagy, és szerintem a kutatásról nyergelj át mondjuk a gyógyszerészetre, vagy egy olyan szakmára, ami kevesebb fantáziával is biztonsággal, és eredményesen művelhető...
Aktív témák
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Windows 10
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest