Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Tudom, hogy talán kicsit későn reagálok, de csak most értem haza a hétvégéről.
Nos. Először is nekem elég rosszul eski, ha ilyen direktül lehülyéznek, én már csak ilyen érzékeny vagyok. Pláne rosszul viselem a hülyézést egy olyan embertől, aki még csak azt sem írja le konkrétan, hogy mi volt az ami szerinte nem fedte a valóságot, vagy arcozásnak tűnt...
Külön tetszett az a mondat, hogy: A parajelenségekkel önmagukban nincs gond, ha a megfelelő kétkedéssel kezeljük őket, miért kell rögtön abból kiindulni, hogy a tudósok vaskalapos, szemellenzős társaság, akik szellemi posványa ellen hősies, hollywoodi küzdelmet folytat a ''valódi'' igazság néhány meg nem értett lovagja..? Az a helyzet, hogy ez a védjük meg tudós társainkat a gonosz tudatlanok ostorozásaitól dolog marha jól hangzik pl. a laborban, vagy a kémikus gittegylet heti találkozóján, de itt szó sem volt arról, hogy bárki bántotta volna őket. Csupán azt mertük felvetni, hogy igen is vannak, és voltak olyan zseniális tudosok, akiket koruk ''nagy és vezető elméi'' megvetettek, meghazudtolták, és eredményiket csalásnak, fantazmagóriának minősítették. Ezek az emberek pedig mindig túlságosan kötődtek, és kötődnek koruk tudományos dogmáihoz, és tabuihoz. Hiszen a nagy felfedezések szinte mindig úgy történtek, hogy adott kutató túl mert lépni ezeken a korlátokon.
A másik amit bíráltunk az pedig az, hogy a kutatások nagyon tőkefüggöek, és hiába van kiemelkedő elméd, fantasztikus ötletekkel, ha nincs pénzed a kivitelezésükhöz. Márpedig egy közhellyel szólva: ahol a pénz, ott a hatalom.
A vízhajtású autó, és egyéb eszközök problematikájáról meg annyit, hogy nem mondhatod ki azt, hogy soha nem lesznek ilyenek, csak azt, hogy jelenlegi tudásanyagunk tapasztalataira támaszkodva nem megoldható...
Ha ezt máshogy látod, akkor bizony korlátolt vagy, és szerintem a kutatásról nyergelj át mondjuk a gyógyszerészetre, vagy egy olyan szakmára, ami kevesebb fantáziával is biztonsággal, és eredményesen művelhető...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest