Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Mc Elec
csendes tag
Szia!
Nekem is XP volt tegnap előttig a gépemen. Sajna elkövettem egy hibát (NTSF-ről vissza FAT32-re és német volt a particion magic).
Tehát! Az XP imád lelassulni, de nagyon.
Elősszöris van benne rengeteg eldugott temp file (Windowsdocument and settings(a te felhasználó neved)local host (vagy settings?) emp) ezek töbsége rejtett file. Én összegyűjtöttem egy asztali mappába a parancsikonjaikat, mivel a rendszer nem üríti ezért kézzel kell üríteni őket. rengeteg felesleges dolog imád elindulni és utána eszi a MEM-et. A VIA chipset-ekkel én személyszerint nem vagyok kibékülve lassúnak találom őket és nem biztos, hogy a legújabb driver a legjobb a te alaplapodhoz.
Auto inditás tiltása: Futtatásba írd be msconfig. Autoindítás lap pipák kivétele a felesleges szutyikból! (összes kodek, nero, cloncd.... stb)
Automatikus rendszerhelyreállítás: D-ről kapcsold ki, C-ről vedd le 200 MB-ra!
Sajátgép ikon jobb klikk kezelés szolgáltatások univerzális plug And Play Tilsd le!
KB ennyi. A többire késsőbb már magadtól is rá jössz.
Szia.
Aktív témák
- OLED TV topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- C# programozás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest