- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Aktív témák
-
Viktor77
titán
A Java topicja.
EZt zárom.
-
Sotyks94
aktív tag
(Konfigom: 4*3,4ghz-s proci. 2*2+2*4gb ram (ddr3, 1600mhz), Win7 64bit (eredeti), Ati radeon hd 5870-1GB. Ez kell a problémám megértéséhez.)
Elég régi és eléggé fura jelenségek uralkodnak a gépemen. Maga a hiba az az hogy ha netezek és valami javát használó honlapot nyitok meg, akkor a gép atomra belassul, és legtöbbször egy félperc-perces állás után ki is fagy a java mondván hogy összeomlott. És ez azért fura mert mint fent leírtam egy eléggé erős vasról van szó, így joggal csodálkozom ha 1 darab netböngészőtől fagy, miközben 3 db crysis 2 is simán megy miközben telepítek. Vírus nemvalószínű hogy van a gépen, elég rendszeresen írtom őket. A gép nem töredezett, nincs tele szeméttel, stb, egyszóval eléggé karbantartom a kicsikét, és mégis, egy nyomorult java alapú honlap, vagy egy youtubos vidi elbánik vele.A vidikarit is rendszeresen frissítem, akárcsak az oprendszeremet. Namármost azért nyitottam ide ezt a topicot, mert nemrég találtam a feladatkezelőben egy eléggé érdekes dolgot, és azt szeretném megtudni hogy az össze függ e ezzel a java problémával. A talált dolog mégpedig az hogy ha a feladatkezelőből, a teljesítmény fülre megyek, akkor ott a szabad memória (úgy hogy megy valami javás honlap) átlagban olyan 0-20MB-on van. Ez normális? Józan paraszt ésszel gondolkodva ennek nem így kén elennie. És azis fura, mint ahogy már említettem, több erősebb program párhuzamos futtatása se terheli le annyira a gépet hogy akadjon, vagy fagyjon, még 1 db youtubos vidi igen.
(íme egy printscreen a feladatkezelőről.)
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest