Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
(Konfigom: 4*3,4ghz-s proci. 2*2+2*4gb ram (ddr3, 1600mhz), Win7 64bit (eredeti), Ati radeon hd 5870-1GB. Ez kell a problémám megértéséhez.)
Elég régi és eléggé fura jelenségek uralkodnak a gépemen. Maga a hiba az az hogy ha netezek és valami javát használó honlapot nyitok meg, akkor a gép atomra belassul, és legtöbbször egy félperc-perces állás után ki is fagy a java mondván hogy összeomlott. És ez azért fura mert mint fent leírtam egy eléggé erős vasról van szó, így joggal csodálkozom ha 1 darab netböngészőtől fagy, miközben 3 db crysis 2 is simán megy miközben telepítek. Vírus nemvalószínű hogy van a gépen, elég rendszeresen írtom őket. A gép nem töredezett, nincs tele szeméttel, stb, egyszóval eléggé karbantartom a kicsikét, és mégis, egy nyomorult java alapú honlap, vagy egy youtubos vidi elbánik vele.
A vidikarit is rendszeresen frissítem, akárcsak az oprendszeremet. Namármost azért nyitottam ide ezt a topicot, mert nemrég találtam a feladatkezelőben egy eléggé érdekes dolgot, és azt szeretném megtudni hogy az össze függ e ezzel a java problémával. A talált dolog mégpedig az hogy ha a feladatkezelőből, a teljesítmény fülre megyek, akkor ott a szabad memória (úgy hogy megy valami javás honlap) átlagban olyan 0-20MB-on van. Ez normális? Józan paraszt ésszel gondolkodva ennek nem így kén elennie. És azis fura, mint ahogy már említettem, több erősebb program párhuzamos futtatása se terheli le annyira a gépet hogy akadjon, vagy fagyjon, még 1 db youtubos vidi igen.
(íme egy printscreen a feladatkezelőről.
)
Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A vidikarit is rendszeresen frissítem, akárcsak az oprendszeremet. Namármost azért nyitottam ide ezt a topicot, mert nemrég találtam a feladatkezelőben egy eléggé érdekes dolgot, és azt szeretném megtudni hogy az össze függ e ezzel a java problémával. A talált dolog mégpedig az hogy ha a feladatkezelőből, a teljesítmény fülre megyek, akkor ott a szabad memória (úgy hogy megy valami javás honlap) átlagban olyan 0-20MB-on van. Ez normális? Józan paraszt ésszel gondolkodva ennek nem így kén elennie. És azis fura, mint ahogy már említettem, több erősebb program párhuzamos futtatása se terheli le annyira a gépet hogy akadjon, vagy fagyjon, még 1 db youtubos vidi igen.