- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Westnotebook #3 üzenetére
Kösza linket, nagyon jó a progi, a crack-link meg úgysem működik, úgyhogy nem kell bántani szegényt... (viszon ezért küldtem mail-t
)
A másik vírusirtó ötletedet is megfogadtam, le is zsedtem a nod32 time trial-t. -
opr
nagyúr
ezek a folyamatok mennek- láttok benne v.mi gyanúsat?
A progi yoo ötlet, csak az a baj, hogy a net kb. 38 kbps-sel böngészget, a többivel feltölt, és így nem is tudnék böngészni, mert ha ki is tolnám benne a limtiet mindíg, akkor is hamarabb feltöltené, mint elküldené.
Milyen tűzfalat javasoltok (ez nem rossz ötlet!!!), és honnan tudok letölteni frívért, vagy share-t? (fizetni nem akaródzik érte)
-
opr
nagyúr
Hi allz!
Van egy nagy problémám!
Az internet egy ideje teljesen belassult (vagyis nem, csak v.miért folyamatosan megy valamilyen feltöltés, és ez roppant idegesítő!!!)
128k Isdn-t használok, és mióta fent vagyok a neten (40 perce), azóta 14 Mbyte-ot töltött fel, de csak 9-et le!!!
A furcsa az, hogy én nem csináltam semmilyen feltöltést, és tőlem se tölt le senki..
Még furcsább, hogy a nav a legfrisebb vir.defs-ekkel kb.10 percenként jelez egy download.trojan-t, meg hogy kiirtotta, először erre gyanakodtam, de nem talált vírust utána a gépen a teljes tesztnél...
Nem tudja v.ki, hogy hogyan lehet blokkolni a kimenő forgalmat, vagy rájönni, hogy mi ez, és bezárni, esetleg ha vírus, akkor milyen, és mivel tudom leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Ford topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest