- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Westnotebook #3 üzenetére
Kösza linket, nagyon jó a progi, a crack-link meg úgysem működik, úgyhogy nem kell bántani szegényt... (viszon ezért küldtem mail-t
)
A másik vírusirtó ötletedet is megfogadtam, le is zsedtem a nod32 time trial-t. -
opr
nagyúr
ezek a folyamatok mennek- láttok benne v.mi gyanúsat?
A progi yoo ötlet, csak az a baj, hogy a net kb. 38 kbps-sel böngészget, a többivel feltölt, és így nem is tudnék böngészni, mert ha ki is tolnám benne a limtiet mindíg, akkor is hamarabb feltöltené, mint elküldené.
Milyen tűzfalat javasoltok (ez nem rossz ötlet!!!), és honnan tudok letölteni frívért, vagy share-t? (fizetni nem akaródzik érte)
-
opr
nagyúr
Hi allz!
Van egy nagy problémám!
Az internet egy ideje teljesen belassult (vagyis nem, csak v.miért folyamatosan megy valamilyen feltöltés, és ez roppant idegesítő!!!)
128k Isdn-t használok, és mióta fent vagyok a neten (40 perce), azóta 14 Mbyte-ot töltött fel, de csak 9-et le!!!
A furcsa az, hogy én nem csináltam semmilyen feltöltést, és tőlem se tölt le senki..
Még furcsább, hogy a nav a legfrisebb vir.defs-ekkel kb.10 percenként jelez egy download.trojan-t, meg hogy kiirtotta, először erre gyanakodtam, de nem talált vírust utána a gépen a teljes tesztnél...
Nem tudja v.ki, hogy hogyan lehet blokkolni a kimenő forgalmat, vagy rájönni, hogy mi ez, és bezárni, esetleg ha vírus, akkor milyen, és mivel tudom leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest