- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Westnotebook #3 üzenetére
Kösza linket, nagyon jó a progi, a crack-link meg úgysem működik, úgyhogy nem kell bántani szegényt... (viszon ezért küldtem mail-t
)
A másik vírusirtó ötletedet is megfogadtam, le is zsedtem a nod32 time trial-t. -
opr
nagyúr
ezek a folyamatok mennek- láttok benne v.mi gyanúsat?
A progi yoo ötlet, csak az a baj, hogy a net kb. 38 kbps-sel böngészget, a többivel feltölt, és így nem is tudnék böngészni, mert ha ki is tolnám benne a limtiet mindíg, akkor is hamarabb feltöltené, mint elküldené.
Milyen tűzfalat javasoltok (ez nem rossz ötlet!!!), és honnan tudok letölteni frívért, vagy share-t? (fizetni nem akaródzik érte)
-
opr
nagyúr
Hi allz!
Van egy nagy problémám!
Az internet egy ideje teljesen belassult (vagyis nem, csak v.miért folyamatosan megy valamilyen feltöltés, és ez roppant idegesítő!!!)
128k Isdn-t használok, és mióta fent vagyok a neten (40 perce), azóta 14 Mbyte-ot töltött fel, de csak 9-et le!!!
A furcsa az, hogy én nem csináltam semmilyen feltöltést, és tőlem se tölt le senki..
Még furcsább, hogy a nav a legfrisebb vir.defs-ekkel kb.10 percenként jelez egy download.trojan-t, meg hogy kiirtotta, először erre gyanakodtam, de nem talált vírust utána a gépen a teljes tesztnél...
Nem tudja v.ki, hogy hogyan lehet blokkolni a kimenő forgalmat, vagy rájönni, hogy mi ez, és bezárni, esetleg ha vírus, akkor milyen, és mivel tudom leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest