Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Westnotebook #3 üzenetére
Kösza linket, nagyon jó a progi, a crack-link meg úgysem működik, úgyhogy nem kell bántani szegényt... (viszon ezért küldtem mail-t
)
A másik vírusirtó ötletedet is megfogadtam, le is zsedtem a nod32 time trial-t. -
opr
nagyúr
ezek a folyamatok mennek- láttok benne v.mi gyanúsat?
A progi yoo ötlet, csak az a baj, hogy a net kb. 38 kbps-sel böngészget, a többivel feltölt, és így nem is tudnék böngészni, mert ha ki is tolnám benne a limtiet mindíg, akkor is hamarabb feltöltené, mint elküldené.
Milyen tűzfalat javasoltok (ez nem rossz ötlet!!!), és honnan tudok letölteni frívért, vagy share-t? (fizetni nem akaródzik érte)
-
opr
nagyúr
Hi allz!
Van egy nagy problémám!
Az internet egy ideje teljesen belassult (vagyis nem, csak v.miért folyamatosan megy valamilyen feltöltés, és ez roppant idegesítő!!!)
128k Isdn-t használok, és mióta fent vagyok a neten (40 perce), azóta 14 Mbyte-ot töltött fel, de csak 9-et le!!!
A furcsa az, hogy én nem csináltam semmilyen feltöltést, és tőlem se tölt le senki..
Még furcsább, hogy a nav a legfrisebb vir.defs-ekkel kb.10 percenként jelez egy download.trojan-t, meg hogy kiirtotta, először erre gyanakodtam, de nem talált vírust utána a gépen a teljes tesztnél...
Nem tudja v.ki, hogy hogyan lehet blokkolni a kimenő forgalmat, vagy rájönni, hogy mi ez, és bezárni, esetleg ha vírus, akkor milyen, és mivel tudom leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest