Új hozzászólás Aktív témák
-
Petes
tag
Akkor Norton Antivirus lesz ha te mondod
Van 1 Gb memóriám úgyhogy alán nem fog feltűnni.
Úgy néz ki a probléma megoldódott, köszönöm a segítségeteket de ha már it vagytok lenne még egy kérdésem, mitől van az hogy amikor elindítom a gépet és miután bejött az xp még vaghy fél percig semmit sem tudok csinálni? Nem csatlakozhatok a netre, nem megy a sajátgép stb. A Nod-nak is kint van az az indítóablaka és amikor az eltűnik csak akkor megy majd minden.
Erre valami ötlet? -
Petes
tag
na asszem megvan a hibás, bezártam a Mcafee update.exe-t és emgállt a a feltöltés, érdekes h ilyen van a folyamatok között mert fel sncs téve semmilyen Mcafee program..., csinálok 1 újraindítást
-
Petes
tag
Azt még nem mondtam hogy Nod32 és Spy Sweeper semmit nem talál...
-
Petes
tag
Hát ő lenne az, remélem sikerül kisütnötök valamit -
Petes
tag
Abban tudnátok nekem segíteni hogy hová tudom feltölteni a feladatkezelő képét mert ide csak linket lehet megadni sajnos, beírni meg elég hosszú lenne!
Mégse asszem megvan, http://www.imageshack.us/ a cím ahol fel lehet rakni a képet, ha sikerül jövök
[Szerkesztve] -
Petes
tag
Nekem is hasonló gondom lenne, folyamatos feltöltés 1 Mbit-es Adsl-em van, nem tölt rólam senki, nem fut semmi a prohardveren kívül ugyanakkor magyon belassít és nagyon idegesítő.
Mi okozhatja ezt és hogyan tudom végre megszüntetni?
Ha kell bemásolom ide a képernyőt lefényképezve hogy milyen alkalmazások futnak csak nem tudom hová tudnám felrakni a képet, volt vmi ilyesmi link...
Segítsetek ha tudtok(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest