- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kj421
csendes tag
Jelenleg 25e huf az ára a 8i nek , ebből lejön a naponta felhasználható egy 1500 huf-os kupon (T reklám ujság hátoldalán) + sokan kaptak 1-x ezer huf os kupont a klubcard pontokra . Nekem 22 be van . Tegnap vettem , most kóstolgatom , állítgatom saját ízlés szerint . Netezni jó lesz ... Beállítások OTG + egér nélkül nehéz , görgetni böngészéskor kézzel .
Recovery partició mentésén és törlésén gondolkodom , ha probléma mentes a particiók egyesítése .
Aki szétszedte nem látott véletlenül fel nem használt monitor kimenetet ?
A hátlapon vannak-é kiálló sérülékeny körmök , esetleg eltávolításának módja ...
Csak azt nem értem , hogy a régi telón SE remek csatlakozó felület van ezeken meg semmi . Ezt a USB-t ebben a méretben nagyon utálom . Legalább a régi kerek keresztmetszetű tápot hagyták volna meg . Egy éve még ez a Lark márka ismeretlen volt előttem , a t-ben 300 huf-ért adták a régi szabványú töltőjét . Nem mertem belőle 1-1 db-nál többet megvenni , mert azt hittem bóvli ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest