Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Először csak az avatart néztem, azt hittem Bagya az és vagy most kelt fel vagy csak viccelődik
Akinek akad 1kis ideje meg sávszélje, hogy feltöltse demóit, az mindenképpen tegye meg, a körlevélben ment utasítások szerint, vagy ha más tárhelyre teszi akkor értesítsen róla. Aki nem kapott körlevelet, az szóljon h milyen címre küldjem neki!
Q! régen küldtél nekem admini demót lampha-twt meccsről, ha van esetleg több admini demód, akkor azt is várom sok szeretettel! Meg ha van Mc-ről demo azt is! Nem kell nézegetni, csak jó lenne ha eljutna hozzám, hogy annyival is előrébb legyünk! -
Pacák
senior tag
Normális ember vagyok, fülessel játszom, mert van egy 8 hónapos srácunk, aki ''játékidőben'' már éppen aludni készül. A füles ellenére bekapcsoltam az EAX -ot, bár sok pluszt nem adott, de a tudat, hogy vaaan EAX -om is az igeeen...
Minden esetre a grafikai beállítások piszkálása után megdöbbentem azon, hogy néhány pályán van eső. Úgy döntöttem, hogy nem kell nekem a 125 FPS, a látvány ennyit megér, ezért marad a grafika, de az EAX -tól megválok.
-
mejte
csendes tag
LJoE: nyomattam itthon a data mining-ot, és előkerültek ezek a képek
régi szép idők.
Robaj: nem jó ez a punksbusted dolog, mert már így is elég kevesen játszanak CoD1-et, ha még ez is bannolgat jobbra-balra, a végén azon a pár normális klánon, emberkén, meg rajtunk kívül senki nem marad, és a szerverünk nyugodtan lehet majd 12 slot-os, akkor sem lesz soha tele -
Zsadi
őstag
Elég ha meghallom a hangját.
server disconnected, invalid pass, ventri mute, name rename, change game, msn off....
Csak azt nem tudom, miért nyöszteti az embert a ventrivel......valamelyik nap is, erőt vettem magamon, mindenféle ellenérzést, fóbiát félretettem vele szemben, erre meg se szólal, nem is játszik, majd közli hogy elmegy warozni...
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Miután közölted hogy elmész inkább a géppel ismerkedni, és Robajka elment csicsikálni, én is leléptem, mert nem voltam ellenfele magamnak
Kb 10 perc múlva jött Mejte, de akkor már úton voltam a tollasbálba...
Szégyen ahogy ez a Cod1 kihalt,tegnap este 23h körül a chim hq 0, rifleonly 0, pár serveren max kevés élet, szutyok Cod2 meg tömve van.... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Csitt van.
Egyébként a ''Hide and Seek'' c. ''horror''film volt, de az ígéretes első óra után a létező legbénább/legelcsépeltebb befejezést sikerült megalkotniuk a készítőknek. És még DeNiro sem tudta megmenteni a filmet.
Robaj: fél9-től remélem én is tudok lenni, tehát ha pl. 9-től lenne valami war, akkor velem is számolhatsz.
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Igen kész vagyok, már 3x éve....
Tegnap Robajnak is tartottam egy eszmefuttatást a ''holnap leszel-e'' kérdésre...
Naná hogy leszek, mert földi énem igaz halandó, tehát valszeg leszek még egy ideig az anyagi világban reményeim szerint, de Ő ezt a bugyuta agyával alig akarta felfogni...
Érdekes mód, sörös barátom Mejte egyből felfogta a mondandóm lényegét, és a mi szintísztanemiszomsört Dogunk is vágta hogy miről beszélek....
Bagya nem reagált semmit, mert el volt foglalva a tescóssonkával amit valami mézesmadzaggal evett épp a nagy lövöldözés közepette...Ja, és az még rémlik, hogy valaki megitta a sörét, ezért dönnyögött kicsit, de én csak gratulálni tudok a bűnösnek!
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
áhh, ne is törődj vele. még annyi esze sincs, hogy ha rohadt lassu a feltöltése, akkor ne 15 órányi zenét adjon 2 percnyi lövöldözéshez..
ezért mondtam Robaj, hogy szépen válogasd ki a demokat, neadjisten vedd fel belőle a videot, annál is előbb lesz kész a film. és annál kevesebbet kell feltöltögetni. én divx-re gondoltam codec terén, audioban egyet értünk. és adobe premiere-vel tervezem csinálni, az meg PAL formátumot használ (720x576), úgyhogy ennek függvényében kéne a videokat is lementegetned.
Ja, Joe, nekem az is jó, ha feltöltesz néhány demot, aztán majd kiválogatom belőle a jó lövéseket, biztos van benne egy csomó, nem kell szerénykedni.
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Humorrépa? Hm..érdekes szóösszetétel....hallottam már róla, de látni még nem láttam. Jaj, de lehet hogy mégis.
A napokban turkáltam sör után kutatva a hűtőben, és akkor láttam meg szegénykét. Elég humoros jelenség volt, azzal a kókadozó zöldmicsodájával, de maga a répatest, na az nem volt semmi. A fonnyadás utáni ráncok erősen hasonlítottak a szomszéd matróna arcán található mélyedésekre, és roppant mód szarul nézett ki. Na azt hiszem, ilyen vagy hasonló állagú lehet egy humorrépa így első ránézésre. Ki is vettem onnan szegényt, ne dideregjen ott a hidegben, és a kukán át távozott az örök répaföldekre.
De répa mint vitaminforrás tekintetében Dog az illetékes, répázás terén meg nyilvánvalóan Robaj.
Ja, hogy kérdésedre is válaszoljak. Nem, nem ettem.
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
Igen VEN-re menni kell
akar ide is eljohettek, szallast meg talan meg meg is tudnam oldani ugy 4-5 embernek.
Sztem tavasszal igy eselytelen, max nyaron.... ezt hamarabb kellett volna, akar a mostani 7vegere...
Ez van. Amugy nagyon nehez lesz talalni olyan napokat, ami mindenkinek jo...
Sztem ki kellene fogni egy nem tul meleg, inkabb borusabb nyari napokat mondjuk ugy julius kozepen... Vagy akar egybetenni a vb dontojenek napjaval es kozben sorozni
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged