- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Ha zavart akkor bocs. Ismerem pár tagotokat, és követtem az eseményeket a topicban. Valahogy úgy tűnt hogy el sem olvassa miről van itt szó, csak kinyilatkoztatta, hogy ő bezzeg cipelt egy 20 kilós sz*rt. Akkor inkább fegyverek topic. De igazad van nem vagyok lamphas, semmi jogom itt írkálni, nem is teszem többet.
Mejte:
1. Attól, hogy nem vagyok tag, még lehet, hogy előb írtam ide mint Te.
2. Pacák előző hsz.-át sem, élettörténetét sem olvastam el, erre az egyre reagáltam.
3. Majd én eldöntöm, hogy hova írok, jó? Hidd el, nem fogok engedélyt kérni tőled.
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Elolvasol egy-egy topicot néha, vagy ilyen brainstorm-stílusban csak linkelgetsz meg írogatsz néhány címe miatt megtetsző fórumtémába? Talán az utolsó oldal is elég lett volna, hogy rájöjj: nem a BAR a legnagyobb gondja a lamphasoknak. Amugy sem Cod-topic, hanem klán-topic lenne.
Sry
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest