- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Ez a Dogmeleg tetszik
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Egyébként ilyenkor nem egészséges kinnt lenni a melegben, mert könnyen leég az ember, illetve a nagy hőségtől rosszul lehet. Persze abban segít a s(z)ör(piiiii), de ugye azt lehet a gép előtt is szürcsölni.
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
Bezzeg, Corps-éknál mikor voltam én is egyszer beugrózni, azokon a formákon behaltam...kb végig szakadtam a röhögéstől, közbbe meg aláztuk az ellent nagyon kegyetlenül.
Ja, movieval kapcsolatban: felcsillant a remény, mivel ma kézhez kaptam az érettségi bizonyítványomat, nem is akármilyen jegyekkel
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..
Ja, Robaj, igérted a nfly elleni cb war demoinak fragjeit még jórégen, azt most szivesen venném.
Joe, őszinte részvétem a meló miatt, és remélem mielőbb sikerül több szabadidőhöz jutnod! Addig is, tartsd be a munkatörvénykönyv előírásait! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Motorola Edge 40 5G 8/256GB kártyafüggetlen okostelefon, Jet Black
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolva IR kam gar
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T15g Gen2i 15.6" 4K IPS i9-11950H RTX 3080 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..